Ufuk Sarıca: Pazar günkü finali oynamak istiyoruz
⏱ Okuma Süresi 3 dk•Yayınlanma Perşembe, Şubat 18 2016
Pınar Karşıyaka Başantrenörü Ufuk Sarıca, yarı finale kaldıklarını, pazar günü ise finali oynamak istediklerini söyledi.

Bursa’da oynanan Fiat Türkiye Kupası ikinci maçında Pınar Karşıyaka, Anadolu Efes’i 67 - 66 yenerek yarı finale çıkan ikinci takım oldu.
Maçtan sonra düzenlenen basın toplantısında konuşan Pınar Karşıyaka Başantrenörü Ufuk Sarıca, güzel bir galibiyet aldıklarını dile getirdi. Sarıca, “Anadolu Efes’i mücadelesinden ötürü tebrik ediyorum. Bu kupanın favorisi yok ama bu kupanın en iyi, en iddialı iki kadrosundan biri Anadolu Efes. Bu bakımdan maçın değeri daha da büyüyor. İki tane dış isabetimiz var ve bu şekilde maçı kazanmak çok kolay değil.” şeklinde konuştu.
Konuştuklarını sahada uygulama ve sertlikle maçı kazandıklarını anlatan Sarıca, “Ortaya konan direnç ve mücadele çok önemliydi. Çünkü baskı altında oynamak çok kolay değil, bunun karşılığını verdik. Çok sevinçliyiz. Bir gün dinleneceğiz, bir gün sonra yine çok önemli bir maç var önümüzde. Fenerbahçe Ülker gibi son zamanların en formda takımlarından biri ile oynayacağız. Kupada tabi ki yarı finale kalmak çok güzel ama pazar gününe kadar kalıp pazar günü o maçı oynamak için elimizden geleni yapacağız.” ifadelerini kullandı.
Pınar Karşıyakalı oyuncu Soner Şentürk ise kendileri için çok zor bir maç olduğunu belirterek, “Hücum olarak çok kötü oynadığımızı düşünüyorum. Ona rağmen bu tarz bir maçı kazanmak çok önemliydi. 20’de 2 atmışız üçlük olarak. Müdafaa olarak iyi mücadele ettik ve sahada istediğimizi aldık. Hedef yarı finaldi, önümüzde bir gün var ve finale kalmak için hazırlanacağız.” diye konuştu.
ANADOLU EFES CEPHESİ
Anadolu Efes Başantrenörü Dusan Ivkovic ise çok zor bir maç olduğunu aktardı. Ivkovic, “Her iki tarafın defans oyunu da yüksek ritimdeydi. Karşıyaka, kesinlikle maçı hak etti. Kaybetmemizdeki ana sebep ise çok basit ve onlardan 15 kadar az pozisyonumuz var. Onlar, 15 hücum ribaund aldılar ve biz de 16 top kaybı yaptık. Bu da oyun kontrolünün ana noktasıydı ve oyunu iyi kontrol edemedik. İlk hedefimizin
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Amerika rüyasını bitiren karar: Trump 36 yıllık vize uygulamasını kaldırıyor2.Ne mesaj taşıyor? Karadeniz'de Türk gemisine kamikaze dron saldırısı yapıldı!3.Cem Küçük de battı: Ayakkabı firması ekonomik krize direnemedi4.Bahçeli'nin düşen uçakla ilgili şüphesi ne? 'Böyle bir dönemde düşündürücü...'5.Düşen uçak ile kule arasındaki son konuşmalar netleşti! İşte o anlar!
6.BİM Bank geliyor: Süreç resmen başladı7.Zelenski 20 maddelik barış planını kamuoyuna ilk kez açıkladı8.Mahkeme salonunu birbirene katmışlardı: Daltonlar'ın cezası belli oldu!9.Rusya cephesinden ilk açıklama: Rus İHA'larının Türkiye'de ne işi var?10.Gözaltına alınmaktan kurtulamadı: Özel laboratuvara test yaptırmıştı!

CUMA KARAMAN

SAFVET SENİH

ERTUĞRUL İNCEKUL

HÜSEYİN ODABAŞI

ABDULLAH AYMAZ
ÇOK OKUNAN HABERLER

Amerika rüyasını bitiren karar: Trump 36 yıllık vi...

Ne mesaj taşıyor? Karadeniz'de Türk gemisine kamik...

Cem Küçük de battı: Ayakkabı firması ekonomik kriz...

Bahçeli'nin düşen uçakla ilgili şüphesi ne? 'Böyle...

Düşen uçak ile kule arasındaki son konuşmalar netl...


