Gündemi sarsacak iddia: Çakılan Türkiye ekonomisinin ardındaki 'gizli güç' bulundu

Korkusuz gazetesi yazarı Ahmet Takan, yeniden aktif siyasete dönmeyi düşünen Tansu Çiller ile ilgili çok çarpıcı iddiaları köşesine taşıdı.

SHABER3.COM

Korkusuz gazetesi yazarı Ahmet Takan, bugünkü köşesi  nde eski Başbakan Tansu Çiller'in yakın çevresi ile yaptığını iddia ettiği sohbetleri taşıdı. "Teyitli bilgi" diyen Takan, Çiller'in Ankara'da ekonomi kurmayları ile yapılan toplantılara katıldığını söylediğini aktardı.

Takan'ın yazısından ilgili bölüm şöyle:

Tekrar, aktif siyaset sahnesine dönmeye pek hevesli olan saray destekçisi Tansu Çiller, yakın çevresi ile sohbetlerinde şöyle diyormuş:

“Ekonomi konusunda dümenin arkasında ben varım. Maliye Bakanı Nureddin Nebati sık sık beni ziyaret ediyor ve fikirlerimi alıyor. Ankara’da ekonomi kurmaylarıyla yapılan toplantılara da katılıyorum.”

Dahası var!.. Bir ara, Tansu Çiller’in parti kurarak veya mevcut küçük partilerden birinin başına geçerek aktif siyasete soyunacağı konuşuluyordu. Hanımefendi, hevesinde hâlâ ısrarcıymış. Diyormuş ki; “Parti kurma fikrinde ısrarlıyım. Benim halkıma vereceklerim var.”

Kulis bilgisinin teyitli olduğunun altını kırmızı ile çizdikten sonra  takdiri, sulu-kuru-gazlı-elektrikli ve bunlar gibi dünya üzerinde var olan her şeyden zamkolik hale gelen sayın ahalimize bırakıyorum!.."
<< Önceki Haber Gündemi sarsacak iddia: Çakılan Türkiye ekonomisinin... Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER