Ülkü Ocakları'ndan Erdoğan'a sert eleştiri

Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz isim vermeden Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı çok sert eleştirdi ve ‘’Türk Milletinin başına gelen asrın en büyük felaketi olan, ruh hastası kişilik, pişkince siyasi hesaplar yapmaktan, kendi nefsini tatmin etmeye çalışmaktan geri durmuyor’’ dedi.

Ülkü Ocakları'ndan Erdoğan'a sert eleştiri

Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz ‘’Türk Milletinin başına gelen asrın en büyük felaketi olan, ruh hastası kişilik memleket yangın yerine döndü. Bu manzaranın mimarı olmaktan gururlu musun? " başlığıyla bir yazı yayınladı.

Kılavuz, “Güzel şeyler olacak” diyerek memleketi yangın yerine çevirenler yaşanan bu olaylardan dolayı mutlu mudur? “Analar ağlamayacak” diye terörle masaya oturanlar bugünkü manzaranın mimarı olmaktan gururlu mudur?’’ diye sordu ve şöyle dedi: 

‘’Türk milleti son bir aydır büyük acılar içinde güne uyanıyor. Elleri kınalanarak ana kuçağından asker ocağına gönderilen Koçyiğitler, al kanlar içerisinde baba ocağına dönüyor. Şehit haberinin gelmediği, anaların ağlamadığı bir güne milletçe hasretiz. Bölücüler bir örümcek gibi her yanı zehirli ağlarıyla örerken, güvenlik güçlerinin hareket alanları kısıtlanıyor, görevini yerine getirenlere soruşturma açılıyor. Hesap günü geldiğinde elbet sorumluluk sahipleri bedel ödeyecektir. Yapılan kalleşliklerin faturası muhakkak ama muhakkak sahiplerine ödetilecektir. Türk milliyetçileri canları tende olduğu müddetçe hainlerin maskelerini düşürmeye, şerefsizlerin heveslerini kursaklarında bırakmaya devam edecektir’’
<< Önceki Haber Ülkü Ocakları'ndan Erdoğan'a sert eleştiri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER