Ülkücü İrade Platformu Özdağ'ın istifasına destek çıktı

Ülkücü İrade Platformu Özdağ'ın istifasına destek çıktı

Gaziantep Ülkücü İrade Platformu adına açıklama yapan Yahya Efe, MHP Genel Başkan Yardımcılığı görevinden istifa ettiğini açıklayarak kurultay çağrısı yapan Gaziantep Milletvekili Ümit Özdağ'ın kararını takdir ve teşekkürle karşıladıklarını söyledi.

Gaziantep Ülkücü İrade Platformu adına açıklama yapan Efe, Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti'nde düzenlenen basın toplantısında MHP'nin kongre sürecine ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Ülkücü camianın yeni bir oluşumdan yana olduğuna dikkat çeken Efe, MHP Gaziantep Milletvekili Ümit Özdağ'ın da kongre çağrısı yapmasını ve genel başkan yardımcılığı görevinden istifa etmesini takdir ve teşekkürle karşıladıklarını belirtti.

Kongre sürecinin kaçınılmaz olduğunu aktaran Efe, "Ülkücü iradeye saygı gereği il ve ilçe teşkilatlarının kapatılmasına seyirci kalmayacağını söyleyen ve kurultayın toplanmasını isteyen Sayın Özdağ'ın bu asil tavrını destekliyor ve MHP'nin geleceğini düşünen herkese örnek olmasını diliyoruz. Ümit Özdağ saygın bir bilim adamı, ülkemizin ihtiyaç duyduğu kaliteli bir siyasetçi ve değerli bir ülkücüdür. İlimizden aday olduktan sonraki katkıları ortadadır." dedi.

ÖZDAĞ'IN MERAL AKŞENER İLE BİRLİKTE HAREKET ETMESİNİ İSTEDİLER

İktidar lehine yapısal değişiklikler hayata geçirilerek Türk milliyetçiliğinin siyasetten tasfiye edilmek istendiğini anlatan Efe, "Bu tezgahı bozacak olan ülkücüler, kurultayı toplayarak, yeni kadro ve ruh ile ayağa kalkmak istemektedir. Buna engel olmaya çalışmak, sadece siyasi iktidarın işine gelmektedir. Bizler 2 milyon oy kaybını yok saymayacağız. Meclis'te HDP'yle duvar arasına sıkışmış o kötü fotoğraf Türk milliyetçileri açısından kabul edilemez." diye konuştu.

Ümit Özdağ'ın Meral Akşener'le birlikte hareket etmesini istediklerini de kaydeden Efe, "Bu sadece bizlerin değil, ülkedeki kötü gidişatın durdurulmasını ümit eden ve bunun için MHP'nin ayağa kalkmasını bekleyen kitlelerin beklentisidir. Hüzünlü bayrağımıza yeniden vuran rüzgar ve iktidar ümidi, Sayın Ümit Özdağ'ın ismi ile bir araya geldiğinde, inanıyoruzki sadece MHP eski günlerine dönmekle kalmayacak, ülkemiz için en büyük iktidar alternatifi doğmuş olacaktır." şeklinde konuştu. CİHAN
<< Önceki Haber Ülkücü İrade Platformu Özdağ'ın istifasına destek... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER