Uludağ Ekonomi Zirvesi için geri sayım başladı


Türkiye'nin en önemli ekonomi buluşması Uludağ Ekonomi Zirvesi için geri sayım başladı. Capital ve Ekonomist dergileri tarafından beşinci kez düzenlenen Uludağ Ekonomi Zirvesi, Grand Yazıcı Otel'de 25-26 Mart'ta gerçekleşecek.

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek'in açılışını yapacağı, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'ın da ikinci güne katılması beklenen Uludağ Ekonomi Zirvesi, ulusal ve uluslararası arenada ekonomiye yön veren iş insanlarını ağırlayacak.

Uludağ Ekonomi Zirvesi'nde, 2023 projeksiyonunda sanayiciler için yarının rekabetçi sektörleri, sanayinin geleceği ve endüstri 4.0 konuları ele alınacak.

'Türkiye 2023: Büyüme Nereden Gelecek?' sorusunun cevabının aranacağı zirvede, global marka yolculuğunda yatırımları ile iş dünyasının en önemli isimlerinin dünyada geldiği nokta konuşulacak.

'Girişimcilik 2016: Hayalden gerçeğe' başlıklı oturumda girişimci iş insanlarının deneyimlerinin paylaşılacağı Uludağ Ekonomi Zirvesi'nde dijital ekonomi ve büyüme stratejileri konuları da ele alınacak. Teknoloji ve trendlerin iş dünyasına yansımalarının vurgulanacağı zirve, sosyal sürdürülebilirlik ve tutumlu inovasyon konularında önemli konuşmacıları ağırlayacak.

Yeni dünya düzeni ve gelecek hakkındaki öngörülerin anlatılacağı Uludağ Ekonomi Zirvesi'nde, perakende sektöründe yeni dönem ile bankacılık ve reel sektörler arasındaki ilişki konuşulacak. Uludağ Ekonomi Zirvesi'nde 'İşte Daha Fazla Kadın' oturumunda kadınların iş yaşamında daha aktif katılımının önemine değinilecek.

Global ve yerel konuların tartışıldığı ve 2016 yılında beşincisi düzenlenecek Uludağ Ekonomi Zirvesi'ne dört yılda 90 sponsor, 142 devlet adamı, 216 konuşmacı, 2 bin 374 iş insanı ve 668 medya mensubunun da aralarında bulunduğu toplam 3 bin 400 kişi katıldı.

Uludağ Ekonomi Zirvesi bugüne kadar dünyaca ünlü ekonomistleri, dünyanın en büyük şirketlerinin CEO ve yöneticileri ile siyaset dünyasından önemli isimleri konuşmacı olarak ağırladı.
CİHAN
<< Önceki Haber Uludağ Ekonomi Zirvesi için geri sayım başladı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER