Uluslararası 6. Ankara Fotoğraf Günleri sona erdi


Çankaya Belediyesi'nin desteğiyle Çağdaş Sanatlar Merkezi'nde (ÇSM) Fotoğraf Sanatı Kurumu (FSK) tarafından düzenlenen Uluslararası 6. Ankara Fotoğraf Günleri sona erdi.

Çankaya Belediyesi Çağdaş Sanatlar Merkezi, tüm sergi ve toplantı salonlarıyla üç kuşak fotoğraf sanatçısının katılımıyla düzenlenen Uluslararası 6. Ankara Fotoğraf Günleri'ne ev sahipliği yaptı.

Değişim temasıyla gerçekleştirilen fotoğraf günleri, seminer, söyleşi, sergi, film ve fotoğraf gösterim ve dinleti programlarıyla binlerce sanatseverin ilgi odağı oldu. Türkiye'nin dört bir yanından fotoğraf topluluğu ve derneklerinin katılımıyla gerçekleştirilen etkinlikte, Çağdaş Sanatlar Merkezi'nin tüm sergi salonlarında temalı fotoğraflar sergilendi.

Gülten Akın Okuma Salonu ve Yaşar Kemal Konferans Salonu da art arda düzenlenen seminer, söyleşi ve gösterimlere de ilgi büyük oldu.
Seçkin fotoğraf topluluklarının süzgecinden geçen çalışmaları Ankaralılarla buluşturan FSK, akademik çalışmalarıyla öne çıkan ve fotoğraf yayınları hazırlayan sanatçıları, düzenlenen imza günlerinde fotoğraf dostlarıyla buluşturdu. CİHAN
<< Önceki Haber Uluslararası 6. Ankara Fotoğraf Günleri sona erdi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER