'Ümit ediyorum bu bir milat olur'
⏱ Okuma Süresi 2 dk•Yayınlanma Pazar, Kasım 8 2015
Paylaş
X Post
PTT 1. Lig'de Karşıyaka'nın, Göztepe'yi 1-0 yendiği derbi müsabakasını takip eden Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, "Türk futbolunda böyle şeylere ihtiyacımızın olduğu bir dönemdeyiz" dedi

Terim, maçtan sonra gazetecilere yaptığı açıklamada, Karşıyaka ve Göztepe kulübü başkanlarına, yönetim kurullarına, İzmir Valisi, emniyet müdürü ve bu işi organize edenlere teşekkür ederek, iki takımın da ne zaman isterse yanlarında olacağını söyledi.
"Demek ki derbi iki seyirciyle oynanabiliyormuş" diyen Terim, şöyle konuştu:
"Çok güzel bir örnek verdiler, bundan dolayı çok mutluyum. Bunun aksini düşünenlere de çok güzel bir cevap oldu. Türk futbolunda böyle şeylere ihtiyacımızın olduğu bir dönemdeyiz. Bugün tarihi Göztepe ve Karşıyaka kulüpleri seyircileriyle, başkanlarıyla aynı stadı paylaştılar. Görevimiz desteklemek, yanlarında olmak. Ben de bunun için geldim."
Fatih Terim, centilmence mücadelelerinden dolayı iki takım futbolcularını da kutlayarak, "Kazanan, kaybeden kendi camialarının sevineceği veya üzüleceği işler, ama benim baktığım yön, bugün bu iklimin çok müsait olduğuydu. Bu da beni çok mutlu etti. Derbilerin anlamını, 'biri varsa, diğeri var, diğeri olursa, ötekinin de manası var' mesajını çok doğru şekilde vermiş oldular. Yönetimlerine de, başkanlarına da, bu işi organize edenlere de Türk futbolu adına çok teşekkür ediyorum. Ümit ediyorum bu bir milat olur."
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.İmamoğlu: 'Bizim iktidarımızda umutsuzluğun yerini gelecek inancı alacak'2.İran'ın 'Hürmüz Boğazı' açıklaması altında kaldıraç etkisi yaptı3.Trump, İran'a Hürmüz Boğaz'ını açtığı için teşekkür etti!4.BM korkunç gerçeği açıkladı: İsrail Gazze’de 38 binden fazla kadın ve kız çocuğunu öldürdü5.Gülistan Doku cinayetini örtmekle suçlanan vali: 'Gözaldında değilim'!
6.Son 40 yılın en şiddetli hava olayı kapıda: En son 1982, 1997 ve 2015’te gerçekleşmişti7.İran'dan ABD'ye sert çıkış: Yeniden savaşa dönüşü tetiklediği için geçici ateşkesi kabul etmiyoruz8.MHP'de deprem üstüne deprem: İki şehrin daha üstü çizildi9.Dünya bu kararı bekliyordu: Hürmüz Boğazı tamamen açıldı10.Erzincan'da yürekleri ağıza getiren sarsıntı: 4.1 büyüklüğünde deprem

NUMAN YILMAZ YİĞİT

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN

SAFVET SENİH

ERTUĞRUL İNCEKUL

ABDULLAH AYMAZ
ÇOK OKUNAN HABERLER

İmamoğlu: 'Bizim iktidarımızda umutsuzluğun yerini...

İran'ın 'Hürmüz Boğazı' açıklaması altında kaldıra...

Trump, İran'a Hürmüz Boğaz'ını açtığı için teşekkü...

BM korkunç gerçeği açıkladı: İsrail Gazze’de 38 bi...

Gülistan Doku cinayetini örtmekle suçlanan vali: ...







