Ümit Milliler yarın Slovakya ile karşılaşacak

Ümit Milli Futbol Takımı, 2017 U21 Avrupa Şampiyonası Elemeleri 8. Grup'taki dördüncü maçında yarın grup lideri Slovakya ile deplasmanda karşılaşacak.

Ümit Milliler yarın Slovakya ile karşılaşacak

Myjava şehrindeki Spartak Myjava Stadyumu'nda TSİ 18.45'te başlayacak karşılaşmaPortekiz Futbol Federasyonu'ndan Tiago Martins yönetecek. Luis Campos ve Rui Teixeira'nın yardımcı hakem olarak görev alacağı karşılaşmanın dördüncü hakemi ise João Capela olacak. Karşılaşma TV8'den canlı olarak yayınlanacak.

3 MAÇTA 2 GALİBİYET 1 YENİLGİ

U21 Avrupa Şampiyonası elemelerinde 8. grupta mücadele eden Ümit Milli Takım bugüne kadar oynadığı üç maçta iki galibiyet ve bir mağlubiyet aldı.

Ümitler gruptaki ilk maçında Hollanda'ya 1-0 yenildikten sonra önce Belarus’u 2-0, ardından da Kıbrıs Rum Kesimi’ni 3-0 yenme başarısı göstermişti. Ay yıldızlı millilerin bulunduğu grupta halen Slovakya dört maçta 9 puanla lider konumunda yer alırken millilerimiz üç maçta 6 puanla dördüncü sırada bulunuyor.

52 takımın 9 grupta; 7'si 6'şarlı, 2'si 5'erli olmak üzere mücadele ettiği 2017 UEFA U21 Avrupa Şampiyonası Elemeleri sonunda grup liderleri, finallere katılmaya hak kazanacak.

Tüm grupların en iyi 4 ikincisi ise 2'şerli olarak birbiriyle eşleşerek Play-Off oynayacak. Çift maç eliminasyon sistemiyle oynanacak Play-Off maçları sonunda iki takım daha finallere yükselecek.

Ev sahibi Polonya ise ilk kez 12 takımla düzenlenecek finallere direkt olarak katılacak.

CİHAN
<< Önceki Haber Ümit Milliler yarın Slovakya ile karşılaşacak Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER