Ümit Özat'ta istifa kararı

Giresunspor'a deplasmanda 2-0 kaybedilen maç sonrasında Adana Demirspor Teknik Direktörü Ümit Özat'ın görevinden istifa ettiği belirtildi.

SHABER3.COM

TFF 1'inci Lig ekiplerinden Adana Demirspor'da Giresunspor mağlubiyeti sonrası teknik direktör Ümit Özat istifa etti. Başkan Murat Sancak, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, Ümit Özat'ın istifasını kabul ettiğini ve emeklerinden dolayı kendisine ve ekibine teşekkür ettiğini belirtti.

Başkan Sancak, Özat'tan boşalan teknik direktörlük görevine ise Cüneyt Dumlupınar'ın getirildiğini açıkladı. Murat Sancak, "Takımı iyi tanıyan beraber çalıştığımız hoca olarak da Cüneyt Dumlupınar yarın takımın başında Trabzon'da olacak. Hayırlı uğurlu olsun. Devre arasına kadar Cüneyt Dumlupınar önderliğinde gidilecek. Taraftarı mutlu ederse ve başarılı olursa 'inşallah olacak' devam ederiz" dedi.

Gökhan Göktürk sportif direktör 

Adana Demirspor'da sportif direktör Halil Bahar'ın yerine tek yetkili olarak altyapı koordinatörü Gökhan Göktürk'ün getirildiğini açıklayan Başkan Murat Sancak, şu ifadeleri kullandı: "Adana Demirspor Sportif Direktörlüğüne tek yetkili olarak altyapı koordinatörü Gökhan Göktürk atanmıştır. Hayırlı uğurlu olsun."

Alt yapı koordinatörlüğüne Ömer Anaydın atandı 

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, altyapı koordinatörlüğünden boşalan göreve de Ömer Anaydın'ın atandığını açıkladı. Sancak yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Altyapı koordinatörlüğü boşalan yere İtalya Milano Üniversitesi mezunu Fenerbahçe, Galatasaray ve Başakşehir’de stajını yapan son 6 aydır alt yapıda İdari Menajer olarak görev alan Ömer Anaydın atanmıştır. Hayırlı uğurlu olsun."

<< Önceki Haber Ümit Özat'ta istifa kararı Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER