Ümit Özat'tan Pereira'ya şok tepki!

Mersin İdman Yurdu Teknik Direktörü Ümit Özat, Vitor Pereira'ya maç sonunda tepki gösterdi

Ümit Özat'tan Pereira'ya şok tepki!

Fenerbahçe'nin 4-1'lik üstünlüğüyle sona eren maçın ardından basın odasında ilginç anlar yaşandı. Özat, basın odasına giren Vitor Pereira'nın tokalaşma isteğini geri çevirdi. Ümit Özat, kendisine el uzatan Pereira'ya  'Maçtan önce olacaktı' şeklinde tepki gösterdi.


ÖZAT: ORADA KAHVE İÇMEKLE OLMUYOR
Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Ümit Özat, karşılaşma öncesinde Pereira'nın kendisine selam vermediğini dile getiren Özat, "Bugün bir detay var bana göre bununla bağlantılı bir şey. Hiçbir tanışıklığım yok Fenerbahçe Teknik direktörü ile. Normalde maçtan önce Fenerbahçe Teknik Direktörlüğü'ne yakışır şekilde misafir takım hocasına başarılar dilemesi lazım. O kulübeye yakışman lazım. Çünkü oraya misafir gelmiş. Onun 6 aydır durduğu yerde benim 6 - 7 yılım geçti. Ben buraları iyi bilirim. Orada kahve içmekle Fenerbahçe teknik direktörlüğü olmuyor. Şunu da söylemek lazım taraftar her türlü tezahüratı yapmakla serbesttir. Ama Fenerbahçe taraftarı teknik direktörü kim olursa olsun onu sonuna kadar desteklemelidir" şeklinde konuştu.


ÜMİT ÖZAT'TAN PEREİRA'YA TEPKİ
Öte yandan Özat, basın odasına giren Vitor Pereira'nın tokalaşma isteğini geri çevirdi. Ümit Özat, kendisine el uzatan Pereira'ya  'Maçtan önce olacaktı' şeklinde tepki gösterdi.


PEREİRA: BENİM HATAMDI
Bu arada Pereira, Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Ümit Özat'ın maçtan önce elini sıkmamasıyla ilgili ise, "Benim hatam. Özür diliyorum. Maçtan önce selam vermeliydim. Biraz da sahaya geç çıktım. Açık şekilde benim hatamdı" dedi.

<< Önceki Haber Ümit Özat'tan Pereira'ya şok tepki! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER