Ümit Özdağ’ın basın toplantısı neden ertelendi?
⏱ Okuma Süresi 1 dk•Yayınlanma Salı, Mayıs 23 2023
Zafer Partisi, Genel Başkanı Ümit Özdağ’ın destekleyecekleri adayı açıklayacağı basın toplantısının saat 11:00’den 13:00’e ertelediğini duyurdu.
ATA İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan’ın Cumhur İttifakı adayı Recep Tayyip Erdoğan’ı destekleme kararı almasının arından Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu ile bir araya gelmişti.
Görüşmenin arından twitter hesabından açıklama yapan Özdağ Kılıçdaroğlu’na bir mutabakat metni sunduğunu açıklayarak “Kendisi, yarın saat 11.00’de yapacağım basın toplantısına kadar, Millet İttifakı’nın umarım olumlu cevabını iletecek” ifadelerini kullandı.
Zafer Partisi tarafından yapılan açıklamada Ümit Özdağ’ın saat 11:00’de yapacağı basın açıklamasının saat 13:00’e ertelendiği açıklandı. Yapılan açıklamada ” Değerli Basın Mensupları, Bugün saat 11.00’de gerçekleştireceğimizi duyurduğumuz basın toplantısının saati, 13.00 olarak değiştirilmiştir.” ifadeleri kullanıldı.
Görüşmenin arından twitter hesabından açıklama yapan Özdağ Kılıçdaroğlu’na bir mutabakat metni sunduğunu açıklayarak “Kendisi, yarın saat 11.00’de yapacağım basın toplantısına kadar, Millet İttifakı’nın umarım olumlu cevabını iletecek” ifadelerini kullandı.
AÇIKLAMANIN SAATİ ERTELENDİ
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Kenya’da gözaltına alınan eğitimci Mustafa Güngör, günler sonra serbest bırakıldı2.ABD'den tedirgin eden bilgilendirme: Türkiye'de yaşayan vatandaşlarını deprem için uyardı3.Flaş gelişme: Yeniden ifade vermek için adliyeye giden Ersoy itirafçı mı olacak?4.İran'da sokak eylemleri büyüyor! Halk pahalılık ve enflasyondan şikayetçi5.Mehmet Akif Ersoy'un ifadesi ortaya çıktı!
6.Gerilim! Suriye'de Lazkiye bölgesinde sokağa çıkma yasağı uygulanmaya başladı7.Trump'tan F-35 mesajı: 'Türkiye'ye satabiliriz'8.CHP 38. Olağan Kurultayı ile İstanbul İl Kongresi için mahkemeden yeni karar9.Trump, Venezuela'da uyuşturucu teknelerinin limanını vurduklarını açıkladı10.Mehmet Akif Ersoy ne anlattı? 3 Saat süren ek ifadenin ardından cezaevine gönderildi

ABDULLAH AYMAZ

ORHAN KESKİN

ARİF ASALIOĞLU

KADİR GÜRCAN

ŞERİF ALİ TEKALAN
ÇOK OKUNAN HABERLER

Kenya’da gözaltına alınan eğitimci Mustafa Güngör,...

ABD'den tedirgin eden bilgilendirme: Türkiye'de ya...

Flaş gelişme: Yeniden ifade vermek için adliyeye g...

İran'da sokak eylemleri büyüyor! Halk pahalılık v...

Mehmet Akif Ersoy'un ifadesi ortaya çıktı!


