Ünal Aysal'ın annesi Kemer'de toprağa verildi

Ünal Aysal'ın annesi Kemer'de toprağa verildi

Galatasaray Kulübü eski başkanı Ünal Aysal'ın vefat eden annesi Muazzez Aysal, Kemer'de toprağa verildi. Anne Aysal'ın cenaze törenine Galatasaray yöneticileri ve işadamları katıldı.

Yaz aylarında sıklıkla Antalya'nın Kemer ilçesinde zaman geçiren 95 yaşındaki Muazzez Aysal, 5 Haziran'da kaldığı otelde hayatını kaybetti. Çeşitli sosyal sorumluluk projelerinde görev alan anne Aysal, ilçe halkı tarafından sevilen biri olduğu öğrenildi. Muazzez Aysal için Kemer'deki Huzur Camii'nde cenaze namazı kılındı. Aysal'ın cenazesi Merkez Mezarlığı'ndaki aile kabristanında, eşi Dr. Albay Fazlı Aysal'ın yanına defnedildi.

AYSAL: HİÇBİRİMİZ ZAMANLA YARIŞAMIYORUZ

Annesinin himaye ettiği çocuklarla ayaküstü sohbet eden Aysal, acı günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan dostlarına teşekkür etti. Aysal yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: "Annem ölmeden bir hafta evvel buraya gelmek istedi. Geldi, bir hafta çok iyi geçirdi. Hiçbirimiz zamanla yarışamıyoruz. Tek tesellimiz annemin mutlu ve huzurlu hayat yaşamış olması. Allah rahmet eylesin diliyoruz. Yapacak bir şey yok. Bugün dostlarımızla burada aynı acıyı paylaşıyoruz."

Aysal, cenazeye katılan ve taziyelerini ileten tüm dostlarına teşekkürlerini iletti.

KEMER'E HUZUREVİ KURULMASINI VASİYET ETMİŞ

Kemer'de annesinin himaye ettiği çocuk ve yetişkinler için iki tane kuruluş bulunduğunu belirten Aysal, "Annemin ilçede bir huzurevi kurulması vasiyeti var. Son iki hafta içinde bana bu yönde talimatları oldu. Annem adına Kemer'e iyi bir tesis kazandırmak istiyoruz." şeklinde konuştu.

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek ise Muazzez Aysal'ı uzun süredir tanıdığını, kendisinin çok değerli bir şahsiyet olduğunu belirtti. Özbek, "Çok muhterem bir kişi, Allah rahmet eylesin. Kederli ailesine baş sağlığı diliyorum." dedi.

Cenaze törenine Aysal'ın yakınları yanı sıra eski Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, spor ve turizm camiasından çok sayıda kişi katıldı.
CİHAN
<< Önceki Haber Ünal Aysal'ın annesi Kemer'de toprağa verildi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER