Ünlü anketçiden bomba Fuat Avni açıklaması

CNN Türk'te seçim sonuçlarını değerlendiren Özer Sencar, Seçimlerin kazananlarını ve kaybedenlerini özetlediği açıklamasında çarpıcı bir açıklamada bulundu.

Ünlü anketçiden bomba Fuat Avni açıklaması

Seçim sonuçlarını değerlendiren MetroPoll Araştırma Şirketi Sahibi Prof. Dr. Özer Sencar, AKP'nin tek parti iktidarını kaybetmesinde Twitter Fenomeni Fuatavni'nin de önemli bir etkisi olduğunu söyledi.

"KAZANAN CİHAN OLDU"

Özer Sencar, seçimlerin kazananları arasında, bütün siber saldırılara rağmen seçim sonuçları doğru ve tarafsız bir şekilde veren CİHAN Haber Ajansının ve sonuçları halka anbean ulaştırarak manipülasyonları önleyen televizyon kanallarını da günün kazananları arasında saydı.

Sencar şöye konuştu; 

"FUATAVNİ'NİN ÖNEMLİ ETKİSİ OLDU"

"Seçim gecesi gördüğümüz şey,seçim haberlerini yürüten televizyonların gece 12.00'a doğru seçimin sonuçlarını belirledikleri ve seçim gecesi olabilecek dedikoduları önlediklerini gördüm. Medyanın özel gayretleriyle bu arada Cihan Haber Ajansı'nı da tebrik etmek isterim.  Bu seçimde twitter fenomeni FuatAvni'nin de AKP'nin kaybetmesinde önemli bir etkisi olduğunu düşünüyorum.




<< Önceki Haber Ünlü anketçiden bomba Fuat Avni açıklaması Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER