Ünlü isme "dolandırıcılık" suçlaması
⏱ Okuma Süresi 2 dk•Yayınlanma Salı, Eylül 3 2019
Ünlü müzayede şirketi BeyazArt’ın sahibi Aziz Asım Karadeniz hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunuldu.
Müzayede şirketi BeyazArt'ın sahibi Aziz Asım Karadeniz sattığı dokuz tablonun parasını ödememekle itham edildi. Karadeniz hakkında daha önce de benzer bir suçlamada bulunulmuştu.
ATAÖZ ÇİFTİNİN TABLOLARINI SATTI
Edirne’de yaşayan doktor Erdal Ataözden ve eşi Ebru Ataözden çifti, aralarında Fikret Mualla’nın "Akşam Yemeği", Nuri İyem’in "Göçmen Kadın", Komet’in "N’Haber", Ahmet Güneştek’in "İki Başlı Prens" ve Devrim Erbil’in "2016" isimli eserlerin aralarında bulunduğu dokuz tabloyu satılmak üzere BeyazArt’a teslim etti.
Anlaşmaya göre tablolar satıldıktan sonra 45 gün içinde parası çifte ödenecekti.
PARA ÖDENMEYİNCE HACİZ!
Tablolar 16 Aralık 2018’de satıldı. Ancak çifte ödeme yapılmadı. Taraflar arasındaki yoğun görüşmeler ve taraf avukatlarının arabuluculuk girişiminden de sonuç çıkmadı.
Bu kez şirket hakkında icra takibi yapıldı. Ancak şirketin üzerinde haczedilmeye değer bir varlık bulunamadı. Şirketin banka hesaplarında da haciz bulunduğu anlaşıldı.

BeyazArt'ın sahibi Aziz Asım Karadeniz'in sattığı tabloların paraların ödemediği iddia ediliyor.
DOLANDIRICILIK SUÇLAMASI
Diken'in haberine göre Ataözden çifti, Karadeniz'in K. Müzayedecilik AŞ isimli başka bir şirket üzerinden faaliyetini sürdürdüğünü tespit etti.
Avukat Demirkan Çağlayan’ın imzasını taşıyan savcılık suç duyurusunda Karadeniz hakkında "dolandırıcılık" ve "güveni kötüye ku
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Hocaefendi'nin yeğeni elinde pazar poşetiyle evine giderken gözaltına alındı2.Fenerbahçe Başkanı Sadettin Saran hakkındaki suçlamalar belli oldu: 'Geliyorum' dedi3.Bu kez İzmit'e İHA düştü.4.Kahramanmaraş'ta yürekleri ağızlara getiren deprem!5.KHK'lıları ilgilendiren önemli haber: AİHM başvuru kriterlerini değiştirdi işte detaylar!
6.Uyuşturucu soruşturması Fenerbahçe'ye uzandı: Sadettin Saran ifade veriyor evinde arama var7.Operasyonlara 'siyasi' diyen Serkan Toper hakkkında 'etkin pişmanlık' iddiası!8.İçişleri Bakanlığı açıkladı: İzmit'te düşen İHA Rusya'ya ait9.Murat Çalık'a kritik müdahale!10.Uyuşturucu soruşturması: Kasım Garipoğlu’nun mal varlığına el konuldu

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN

SAFVET SENİH

NUMAN YILMAZ YİĞİT

CUMA KARAMAN

ERTUĞRUL İNCEKUL
ÇOK OKUNAN HABERLER







