Ünlü isim hayatını kaybetti!

Uzun süredir Lenfoma ile olan mücadelesini kaybetti...

Ünlü isim hayatını kaybetti!

Eski manken Sertaç Boztepe'den bugün üzücü haber geldi. Uzun süredir Lenfoma ile mücadele eden Sertaç Boztepe tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Bir süredir lenfoma ile savaşan manken Sertaç Boztepe bu sabah hayatını kaybetti. Sertaç Boztepe, Fulya'daki özel bir hastanede uzun süredir tedavi görüyordu.

Eski mankene yakın arkadaşları moral geceleri düzenliyordu. Bunlardan en sonuncusu, Kenan İmirzalioğlu’ndan Pınar Atuğ’a, Şenol İpek’ten Engin Koç’a, Deniz Pulaş’tan Esin Moralıoğlu’na kadar 100’e yakın eski manken Kuruçeşme'deki bir mekanda Boztepe'ye destek gecesi düzenlemişti.

SERTAÇ BOZTEPE KİMDİR?

İstanbul'da 22 Ekim 1973'te dünyaya gelen Sertaç Boztepe, Yıldız Teknik Üniversitesi'nde İktisat eğitimi gördü. Ardından manken ve oyuncu olarak kariyer yapmaya başladı. İngiliz Kemal adlı TV dizisiyle 2001 yılında oyunculuğa başladı.

Arka Sokaklar, Yemin, Adanalı, Kardelen gibi TV dizilerinde rol aldı. Son olarak da Aşk Kırmızı adlı film için kamera karşısına geçmişti.

Lenfoma nedir?

Lenfoma lenfositlerin oluşturduğu bir kanser tipidir. Lenf dokusunun habis tümörüne verilen genel bir isimdir. Kanser ya normal hücrelerin hızla çoğalması veya normal lenfositlere göre daha uzun süre yaşamaları ile oluşur. Malign lenfoid hücreler de normal lenfositler gibi lenf düğümü, dalak, kemik iliği, kan ve diğer organlarda çoğalır. Lenfoma; Hodgkin lenfoma ve Hodgkin dışı lenfoma adı altında iki büyük gruba ayrılır.

ARKADAŞLARI ÜZÜNTÜYE BOĞULDU

Sertaç Boztepe'nin ölümünün ardından sanatçı arkadaşları üzüntülerini sosyal medyada böyle ifade etti.

Doğa Rutkay:

Sertaç Boztepe'ye Allah'tan rahmet eşine ailesine sevenlerine baş sağlığı diliyorum...Mekanı cennet olsun...

Ece Uslu:

O kadar zamansiz olduki , ne diyecegimi bilemiyorum.. Tum taniyanlarina sabirlar diliyorum

Aylardır Kanser denilen illetle savaştı hiç pes etmedi. Dün ellerini sıkı sıkı sardım "bu defa ki başka" dedi. Yorulmuştu. Ellini elime aldım vedamı sessizce ettim. Bu gün melek oldu yakışıklım. Ailesinin ve eşinin başı sağ olsun Huzur içinde uyu Sertaç Boztepe

Özlem Yıldız:

Uzgunum cok uzgun aılesıne sabır allahtan rahmet dılıyorum ...mekanın cennet olsun Sertac Boztepe

Uğurkan Erez:

Canım kardeşim,Sertaç'ım söyleyecek bir şey bulamıyorum.. Çok ama çok üzgünümm.. Nurlar içinde uyu.. Seni hiç unutmayacağım, unutmayacağız..

Burak Hakkı:

Sertaç'ımızı kaybettik .

Armağan Çağlayan:

Güle güle Sertaç Boztepe. Nur içinde yat.....
<< Önceki Haber Ünlü isim hayatını kaybetti! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER