Ünlü isimler Erciyes'e hayran kaldı


Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin yatırımlarıyla dünya standartlarında kış turizm merkezi haline gelen Erciyes, herkesi kendisine hayran bırakıyor. Erciyes'e gelen ünlü isimler pistleri ve tesisleri 'muhteşem' şeklinde nitelendirerek, Erciyes'in cennet gibi bir yer olduğunu dile getiriyor.

Erciyes, farklı etkinliklerle ünlü isimleri de ağırlıyor. Erciyes Kayak Merkezi'nde bir etkinliğe jüri olarak katılan ünlü isimler Erciyes'e hayran kaldı. Kendi alanlarında başarılı ünlü isimler Erciyes'le ilgili görüşlerini şöyle ifade etti:

Simge Fıstıkoğlu (Sunucu): Etkinlik çok eğlenceli. İlk kez katıldım ve çok eğlendim. Erciyes'te pistleri çok beğendim. Kayseri'ye uluslararası standartlarda pist kazandırılmış. Bu vizyon, kayak sporu ve turizm açısından çok önemli. Şehre prestij kazandırıyor. Kayseri önümüzdeki yıllarda kayak severler için ilk tercih olacaktır.

Şahika Ercümen (Rekortmen Serbest Dalışçı): Erciyes son iki yılda çok daha fazla hareketlendi. Burada üst standartlarda bir tesis var. Kayak için muhteşem bir yer. Daha önce gelmiştim, gelmeye de devam edeceğim.

Çiçek Güney (Türkiye Snowboard Şampiyonu): Uzun zamandır buradayım. Neredeyse Kayserili oldum diyebilirim. Bir kayak merkezi için bu kadar büyük bir şehre yakın olmak çok önemli bir özellik.

Bilge Öztürk (Milli Kiteboard Sporcusu): Erciyes, dünyadaki en önemli snowkite pisti olmaya aday. Erciyes'in kayak ve snowboardın dışında böyle bir artısının olması burasının isminin daha fazla duyulmasını sağlayacaktır. Biz de buna katkıda bulunacağız.

Atiye (Sanatçı): Erciyes'e ilk kez geldim. İnanılmaz güzel. Muhteşem, cennet gibi bir yer. Çok güzel olduğunu duydum ama bu kadar büyük ve uzun pistlerin olduğunu bilmiyordum. Mutlaka kayak yapmak için geleceğim. CİHAN
<< Önceki Haber Ünlü isimler Erciyes'e hayran kaldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER