Ünlü modacı Rinaudo'dan İzmir Gelinlik Fuarı'na özel defile


İzmir Büyükşehir Belediyesi evsahipliğinde İZFAŞ tarafından düzenlenen, Avrupa'nın en büyük gelinlik fuarı IF Wedding Fashion İzmir'in galası, dünyaca ünlü modacı Alessandra Rinaudo imzasını taşıyan bir defileyle yapıldı. Fuar kapsamında ilk kez İzmir'e gelen İtalyan modacı Rinaudo, özel gala gecesi defilesi hazırladı. Sekizi IF Wedding Fashion İzmir'e özel olmak üzere 30 tane yeni ve kendi koleksiyonundan seçilmiş 14 gelinlik tasarımı, Fuar İzmir'de moda dünyasının beğenisine sunuldu. Dünyaca ünlü mankenler Marianna Eremenko, Valeria Karaman, Dominika S. Lucia Tresova ve Magdalena Chachlika da podyuma çıktı.

Gecenin sonunda İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun elinden teşekkür plaketi alan Alessandra Rinaudo, bu şehri çok sevdiğini, kendini vatanında gibi hissettiğini söyledi. IF Wedding Fashion gibi alanında Avrupa'nın bir numarası olmuş fuarda bulunmaktan onur duyduğunu belirten Rinaudo, Başkan Kocaoğlu ve organizasyona katkı yapanlara teşekkür etti.

Rinaudo ise Fransız dantelinin inceliklerini, en iyi İtalyan ipeklerini ve nakış kalitesini, annesi ve büyükannesini izleyerek öğrendiğini anlattı. İpek kumaş üzerinde kullandığı modern detaylar ve parlak takılar sebebiyle "stil ikonu" olarak anılan Rinaudo, İtalyan Nicole Fashion Group'un 20 yıldır moda tasarımcılığını ve kreatif direktörlüğünü yapıyor. Hayaller ve tutkular, disiplinle harmanlanarak Rinaudo'nun tasarımlarında vücut buluyor. Ayrıca "Hayallerinizin Gelinliği (L'abito Dei Sogni)" adlı kitabında, kendisinin seçtiği birçok gelinlik fotoğrafının yanısıra genç kızlar için tavsiyeler yer alıyor. Elbise, ayakkabı ve takı uyumunun nasıl yakalanacağından vücut tipine göre gelinlik seçimine kadar birçok öneriye yer veriliyor. CİHAN
<< Önceki Haber Ünlü modacı Rinaudo'dan İzmir Gelinlik Fuarı'na özel defile Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER