Ünlü müzikal grubu İstanbul’da

En iyi kostüm dalında Tony Ödülü sahibi olan ünlü Broadway müzikali Shrek, uluslararası turne kapsamında İstanbul’a geldi.

Ünlü müzikal grubu İstanbul’da

Uluslararası turnesine İstanbul’da, Zorlu Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde (PSM) başlayacak olan, Broadway’in dev prodüksiyonu, Shrek Müzikali 22 şov boyunca hayranlarını misafir edecek. Müzikal, 10 konteynerlik dev seti, 60 kişilik kadrosu ve canlı orkestrasıyla müzikal tarihinin en renkli ve eğlenceli yapımlarından biri. Orijinal dilinde seyirci ile buluşacak olan müzikal, Türkçe üstyazı ile sahnelenecek.

Hikayesi ve sözleri David Lindsay-Abaire tarafından kaleme alınan; müziği Jeanine Tesori’e ait Shrek Müzikali, DreamWorks Theatricals, Broadway Entertainment Group FZ LLC ve NETworks Presentations, LLC’nin orijinal prodüksiyonuyla 22 Ocak - 7 Şubat tarihleri arasında Zorlu PSM'de sahnelenecek.

En İyi Kostüm dalında Tony Ödülü sahibi olan müzikal, Uluslararası turne kapsamında ilk kez Türkiye’ye gelecek ve yaklaşık 3 hafta boyunca, 7’den 70’e izleyenleriyle buluşacak. Orijinal dilinde ve Türkçe üstyazı ile sahnelenecek Shrek Müzikali biletleri www.zorlucenterpsm.com, Zorlu PSM gişeleri ve www.tixbox.com.tr’den temin edilebiliyor.

Oscar ödüllü DreamWorks animasyon filmini temel alan canlı bir adaptasyon olan Shrek Müzikali’nde, altüst olmuş uzak bir diyarda, yakışıklı bir prensten ziyade çirkin bir dev, yaşam enerjisiyle dolu bir prensesi kurtarmaya çalışıyor. Bu maceraya bir de susmak bilmeyen bir eşek, asabi bir kötü adam, huysuz bir kurabiye ve bir düzineden fazla absürt masal kahramanı ekleniyor; böylelikle ‘gerçek bir kahraman’a ihtiyaç duyulan bir karmaşa ortaya çıkıyor! Neyse ki ellerinde böyle bir kahraman var. Adı da Shrek ve bu ülke aslında ona aşina. Sinema versiyonunda ünlü komedyen Mike Myers tarafından seslendirilen Shrek karakteri, ülkemizde de Okan Bayülgen’in sesinden izleyiciyle buluşmuştu.
<< Önceki Haber Ünlü müzikal grubu İstanbul’da Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER