Ünlü oyuncu AIDS olduğunu açıkladı


Amerikan sinema endüstrisi Hollywood'un ünlü oyuncularından Charlie Sheen, yapılan testler sonucunda AIDS hastalığına sebep olan HIV pozitif virüsü taşıdığını açıkladı. Sheen, hastalığı herhangi birine bulaştırıp bulaştırmadığı sorusuna "İmkânsız, imkânsız" cevabını verdi.

Hollywood'da son bir haftadır çok ünlü bir oyuncunun HIV pozitif olduğu söylentisi dolaşıyor ve bir kaç gündür de bu kişinin Charlie Sheen olduğu iddia ediliyordu.

NBC televizyonundan sabah saatlerinde yayınlanan Matt Lauer'in sunduğu Today Show'a konuk olan Sheen, dört yıldır tedavi gördüğünü belirtti. Hastalığını dört yıldan bu yana bildiğini söyleyen Charlie Sheen, "Kendimi kötü hissetmeye başladığım ilk dönemde beynimde tümör olduğunu sanıyordum." diye konuştu.

ON MİLYON DOLARLIK ŞANTAJ

HIV'e gönderme yapan 50 yaşındaki aktör, "Bu özümsemesi çok zor olan üç harf" diye konuştu. Sheen, "Acımasız eleştirilerin önüne geçmek için bu açıklamayı yapmak zorundayım" diye konuştu. Sheen, olayı kamuoyu ile paylaşmasının sebebini yapılan şantajları bitirmek olarak açıkladı.

Bir hayat kadınının ecza dolabındaki ilaçların fotoğrafını çektikten sonra bunu gazetelere satmakla tehdit ettiğini belirten Sheen, "Oldukça büyük paralar ödedim ve artık bunun son bulmasını istiyorum. Ödediğim paralar milyon dolarları bulmuştur" diye konuştu. Lauer'in para ödemeyi bırakıp bırakmadığı sorusuna ise, "Şu andan sonra ödemeyeceğim" cevabını verdi. Sheen'in bu süreçte 10 milyon dolara yakın para ödediği düşünülüyor.

Charlie Sheen, olaylı ve skandallarla dolu hayatı ile biliniyor. Ünlü oyuncu en son skandallar yüzünden başrolünde yer aldığı İki Buçuk Adam (Two and a Half Men) dizisinden kovulmuştu. CİHAN
<< Önceki Haber Ünlü oyuncu AIDS olduğunu açıkladı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER