Ünlü oyuncunun acı günü

Şehit onbaşı Livçalkan'ın babası: Bir oğlum daha var, o da vatana feda olsun

Ünlü oyuncunun acı günü


HAKKARİ’nin Çukurca İlçesi'nde PKK’lı teröristlerle girilen çatışmada şehit düşen piyade uzman onbaşı Fahrettin Livçalkan bugün Kayseri'de gözyaşlarıyla toprağa verildi. Şehit babası Mustafa Livçalkan oğlunun tabutu başında yakınlarına ağlamamalarını söyleyerek, "Bir oğlum daha var o da vatana feda olsun" dedi.

Çukurca kırsalında cumartesi günü PKK’lı teröristlerle girilen silahlı çatışmada şehit düşen piyade onbaşı 26 yaşındaki Fahrettin Livçalkan’ın bayrağa sarkılı cenazesi önce Kayseri'nin merkez Melikgazi İlçesi'ndeki baba evine getirildi. Burada şehit annesi Arzu Livçalkan oğlunun fotoğrafına sarılarak gözyaşı döktü. Şehidin babası Mustafa Livçalkan ise asker selamı vererek "Oğlum sana hakkım helal olsun. Sen de hakkını helal et" dedi. 

Şehit uzman onbaşı Livçalkan’ın cenazesi buradan cenaze namazının kılınacağı Kalemkırdı Camii’ne getirildi. Tabut başında yakınları ağlayınca şehidin babası Mustafa Livçalkan, "Düşmanı sevindirmeyin. Bir oğlum daha var o da vatana feda olsun. O da askere gidecek. Ağlamayın, düşmanı sevindirmeyin, dik durun. Oğlum, babalık hakkım sana helal olsun" dedi.

Şehidin kardeşi Cem Livçalkan'ın ağabeyinin üniformasıyla geldiği cenaze töreninde sinema ve dizi oyuncusu Murat Ünalmış da hazır bulundu. Şehidin yeğeni olan 

Murat Ünalmış, sosyal medya hesabından "Yeğenim Fahrettin çatışmada şehit oldu. 23 yaşındaydı. Gencecik bir filizdi. Hainlerin tuzağına düştü ve Hakka yürüdü, çok üzgünüm, şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum" paylaşımında bulundu.

Şehit uzman onbaşı Fahrettin Livçalkan, kılınan cenaze namazının ardından Kayseri Garnizon Şehitliği'nde toprağa verildi.
<< Önceki Haber Ünlü oyuncunun acı günü Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER