MİT ve PKK hakkında çarpıcı açıklamalar!

Siyasi analist Serdar Sement canlı yayında MİT ve PKK'nın dağda kurduğu iletişim ağı hakkında çok çarpıcı açıklamalarda bulundu.

MİT ve PKK hakkında çarpıcı açıklamalar!

Samanyolu Haber ekranlarına katılan ünlü siyasi analist Serdar Sement gündem olacak çok önemli açıklamalarda bulundu. MİT'in eline verilen havadan gözetleme yetkisi yüzünden, PKK'nın gübre yapımlı bombalarının takip edilemediğini belirten Sement, ayrıca PKK'nın dağda nasıl iletişim ağı kurduğunu ve o iletişim ağını da nasıl kullandığını ifade etti.

'MİT HAVADAN GÖZETLEMEDE DEVRE DIŞI BIRAKILMALI'
Ülke genelinde kilolarca bomba yapılacak kadar gübrenin takip edilememesinin affedilir gibi bir hata olmayacağını dile getiren Sement, 'PKK'nın yaptığı ANFO yani gübre yapımlı bombalardaki gübreyi düzgün takip edemedik. MİT'e verilen havadan gözetleme yetkisinin yol açtığı kesintiler yüzündeki, yerdeki toprak hareketlerini düzgün bir şekilde göremedik. Bu bizi çok sıkıntıya soktu. Dolayısıyla MİT'in havadan gözetlemede tam olarak devredışı bırakılması ve bütün yetkilerin süratle tam olarak askeriyeye devredilmesi gerekiyor. MİT'in elindeki bütün istihbaratın derhal PKK aleyhinde devreye girmesi gerekiyor. Hala bu konuda eksikliklerimiz olduğunu düşünüyorum.' dedi.


PKK'NIN DAĞDA NASIL İLETİŞİM AĞI KURDUĞUNU VE ONU NASIL KULLANDIĞINI ANLATTI
Siyasi analist Serdar Sement Dağlıca gibi bölgelerde telefon kullanılamazken PKK'lı teröristlerin nasıl hızlı iletişim sağladığını çarpıcı detaylarla açıkladı.

<< Önceki Haber MİT ve PKK hakkında çarpıcı açıklamalar! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER