[Ünlüler de sandık başında] Hadi eyvallah!
⏱ Okuma Süresi 2 dk•Yayınlanma Pazar, Haziran 23 2019
Yüksek Seçim Kurulu'nun (YSK) şaibeli kararı ile bugün yeniden yapılan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı Seçimi'nde ünlü isimler de sandığa koştu... Cem Yılmaz'dan Sezen Aksu'ya kim, nerede oy verdi?
Yüksek Seçim Kurulu(YSK) tarafından "hukuk garabeti" bir kararla bugün yeniden yapılması kararlaştırılan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimi için İstanbullular sandık başına gidiyor.
Katılımın yüksek olduğu seçimde ünlüler de sandığa koştu.
İşte sandık başında görüntülenen ünlüler...

Cem Yılmaz, Beşiktaş Lütfü Banat İlköğretim Okulu'nda oyunu kullandı.
ZARFLA KAPIYA YÖNELİNCE...
Ünlü komedyen Cem Yılmaz, yeniden yapılan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimi için oyunu, Beşiktaş Lütfi Banat İlkokulu'nda kullandı.
Yılmaz’ın oyunu kullandıktan sonra zarfıyla beraber kapıya yönelerek, “Hadi eyvallah.” demesi sandık görevlilerini kahkahaya boğdu.
Oyunu kullanan ünlü komedyen, basın mensuplarının sorularına “Vatandaşlık görevimi yerine getirmem çok normal değil mi?” diyerek cevap verdi.

Şarkıcı Yalın da Cem Yılmaz ile aynı okulda oy verdi.
Beşiktaş Lütfi Banat İlkokulu'nda oy kullanan ve seçim sonucunda kazananın İstanbul halkı olmasını temenni eden ünlü sanatçı Yalın, “Tek söyleyeceğim kazanan İstanbul olsun inşallah. Çok güzel bir şehirde yaşıyoruz, inşallah kıymetini bileceğimiz bir gelecek olsun.” dedi.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Amerika rüyasını bitiren karar: Trump 36 yıllık vize uygulamasını kaldırıyor2.Cem Küçük de battı: Ayakkabı firması ekonomik krize direnemedi3.Düşen uçak ile kule arasındaki son konuşmalar netleşti! İşte o anlar!4.Gözaltına alınmaktan kurtulamadı: Özel laboratuvara test yaptırmıştı!5.AKP'li Şamil Tayyar'ın dediği çıkacak mı?
6.Kara para soruşturması saraya uzandı: Erdoğan'ın danışmanı şüpheli olarak...7.Bahçeli'nin düşen uçakla ilgili şüphesi ne? 'Böyle bir dönemde düşündürücü...'8.Adli Tıp sonuçları pozitif çıkan Sadettin Saran özel bir laboratuvara test verdi!9.11. Yargı paketi tamam 50 Bin Mahkuma af geliyor: Siyasiler hariç10.BİM Bank geliyor: Süreç resmen başladı

SAFVET SENİH

CUMA KARAMAN

ERTUĞRUL İNCEKUL

HÜSEYİN ODABAŞI

ABDULLAH AYMAZ
ÇOK OKUNAN HABERLER

Amerika rüyasını bitiren karar: Trump 36 yıllık vi...

Cem Küçük de battı: Ayakkabı firması ekonomik kriz...

Düşen uçak ile kule arasındaki son konuşmalar netl...

Gözaltına alınmaktan kurtulamadı: Özel laboratuvar...

AKP'li Şamil Tayyar'ın dediği çıkacak mı?


