Usain Bolt’a kariyerinin son 100 metresinde büyük şok
⏱ Okuma Süresi 2 dk•Yayınlanma Pazar, Ağustos 6 2017
Kariyerinin son bireysel 100 metresini koşan Usain Bolt, geçildi. Bolt, 9.95 ile üçüncü olurken 9.92 ile Justin Gatlin birinci, 9.94 ile Christian Coleman ise ikinci oldu

Londra’da devam eden Dünya Atletizm Şampiyonası’nın ikinci günü tarihi ve unutulmaz bir yarışa sahne oldu. 66 bin kişilik Londra Olimpiyat Stadyumu’nu dolduran sporseverler efsanevi atlet Usain Bolt’un son bireysel 100 metresine tanıklık etti.
Kariyerinde üst üste son 28 finalini kazanan, 11 dünya şampiyonluğu ve 8 olimpiyat altını bulunan 30 yaşındaki efsanevi sprinter, erkekler 100 metrede son bireysel yarışında geçildi. Büyük bir şok etkisi yaratan yarışta ABD’li atlet Justin Gatlin, 9.92’lik derecesiyle dünya şampiyonluğunu elde etti. Usain Bolt istediği çıkışı yapamayınca tüm çabasına rağmen üçüncü olmaktan kurtulamadı. Gatlin ise kariyerinde 100 metrede sadece 1 kez yenebildiği ve 8 kez mağlup olduğu Bolt’u bu kez böylesi önemli bir yarışta devirmeyi başardı.
İkinci sırada yine ABD’li Christian Coleman 9.94 ile yer alırken Usain Bolt ise 9.95’le üçüncü olmaktan kurtulamadı. Jamaikalı atlet, Londra’da süren Dünya Atletizm Şampiyonası’nda 4×100 metre bayrak yarışında kariyerinin son 100 metresini koşacak.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Nefret operasyonu: 81 kişi gözaltına alındı2.Flash Haber... Cumhurbaşkanı başdanışmanı yolsuzluk iddiasıyla istifa etti3.Eski Adalet Bakanı, başka bir ülkeden 'siyasi mülteci' statüsü aldı4.Yandaş gazeteciden Hadise'ye 'İran' ayarı5.Boydak ailesinden Elif Boydak Bozdağ da cezaevine konuldu
6.Kasım Garipoğlu'nun şoförü itirafçı oldu: Elinde 25 kişilik ünlü listesi var7.550'den fazla can kaybı, 11 bine yakın gözaltı... İran'da durum ağırlaşıyor8.İşte gerçekler! Avrupa, Rusya'nın Oreşnik füzelerine ne kadar hazır!9.Commerzbank’tan 3 aylık dolar tahmini10.Hakime öyle dimdik sordu: “Rüşvet mi aldınız?”

HÜSEYİN ODABAŞI

ABDULLAH AYMAZ

TÜRKMEN TERZİ

ARİF ASALIOĞLU

KADİR GÜRCAN
ÇOK OKUNAN HABERLER







