Üsküdar'da binlerce denizanası kıyıya vurdu
⏱ Okuma Süresi 2 dk•Yayınlanma Pazar, Kasım 29 2020
Paylaş
X Post
İstanbul Üsküdar'da binlerce denizanası kıyıya vurdu, deniz kıyısı beyaza büründü. Sahildeki olta balıkçıları ise kıyıda biriken denizanaları nedeniyle balık tutarken oltalarının ağırlaştığını söyledi.
İstanbul Üsküdar'da binlerce denizanası kıyıya vurdu, deniz kıyısı beyaza büründü. Sahildeki olta balıkçıları ise kıyıda biriken denizanaları nedeniyle balık tutarken oltalarının ağırlaştığını söyledi.
Üsküdar Kandilli Sahili kıyısına vuran binlerce denizanası olta balıkçılarını şaşkına çevirdi. Kıyıda biriken denizanaları kıyı şeridinin bir bölümünü beyaza bürüdü. Sahilde gün boyu balık tutan vatandaşlar, biriken denizanaları yüzünden oltalarının ağırlaştığını söyledi.
"Balık tutmakta zorluk çektik"
Bir olta balıkçısı, “6-7 saattir buradayım. Denizanaları bu kadar çok yoktu. Bugün çok var. Olta ağırlaşıyor" dedi. Bir başka balıkçı ise, “Denizanaları yüzünden bugün balık tutmakta zorluk çektik. Şu an kayboldular" diye konuştu.
Denizanalarının bugün çok olduğunu söyleyen bir balıkçı, “Oltayı çok engelliyordu. Ama şu anda yok dalgalarla gittiler" şeklinde konuştu.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Ekrem İmamoğlu’nun ‘diploma’ davası ertelendi: “Sıçan gibi kaçacaklar”2.Bahçeli’nin 'örnek' dediği dizide skandal sahneler: İşkence ve asit kuyuları3.Artan maliyetler mutfakları yaktı: 12 Michelin yıldızlı restoran faaliyetlerini durdurdu4.Ertuğrul Günay’dan infaz uyarısı: Adalet ayrım yaparsa kardeşlik kalmaz5.Zonguldak'ta maden faciası: Göçük altında işçiler var!
6.ABD ile görüşmeler sürerken İran Hürmüz boğazında tatbikata başladı!7.PKK üyelerine özel düzenleme: Diğer mahkumlar kapsam dışı mı kalacak?8.Adliye'de kadın hakimi yaralayan savcının cezası belli oldu!9.‘OnlyFans’ operasyonunda 17 tutuklama10.Marco Rubio ile Macaristan Başbakanı Orban arasında dikkat çeken diyolog!

ABDULLAH AYMAZ

ARİF ASALIOĞLU

KEMAL GÜLEN

NUMAN YILMAZ YİĞİT

KADİR GÜRCAN
ÇOK OKUNAN HABERLER

Ekrem İmamoğlu’nun ‘diploma’ davası ertelendi: “Sı...

Bahçeli’nin 'örnek' dediği dizide skandal sahneler...

Artan maliyetler mutfakları yaktı: 12 Michelin yıl...

Ertuğrul Günay’dan infaz uyarısı: Adalet ayrım yap...

Zonguldak'ta maden faciası: Göçük altında işçiler ...







