Usta oyuncu hastaneye kaldırıldı

Devekuşu Kabare’nin önemli oyuncularından tiyatro ve sinema sanatçısı Nezih Tuncay (71) hastaneye kaldırıldı.

Usta oyuncu hastaneye kaldırıldı

Tuncay’ın hastaneye kaldırıldığını ses sanatçıOnur Akay Twitter hesabından duyurdu. Emektar oyuncu Tuncay’ın yaşadığı zor günlerini, paylaştığı fotoğraflarla gösteren Akay, sanat dünyasına sitemde bulundu.



Onur Akay, paylaştığı tweetlerde “Yeşilçam’ın usta oyuncularından Nezih Tuncay, Yalova Devlet Hastanesi’nde yatıyor! Sanatçı dostları nerede? İşte Nezih Tuncay’ın, 2014 yılında bir belediye otobüsünde ve en son hastanede çekilmiş fotoğrafları… Bu kareler, Türkiye'de emektar oyuncuların dramını gözler önüne seriyor! Tuncay, sanki mutsuzluğun başrolünde oynuyor. Sağlık durumu iyi olmayan değerli sanatçımız için dualarınızı eksik etmeyin.” dedi.

Usta oyuncu Nezih Tuncay’ın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi.



Nezih Tuncay kimdir?

1965 yılında Avni Dilligil Tiyatrosu'nda sanat yaşamına başlayan Nezih Tuncay, Arena Tiyatrosu, Sezer Sezin Tiyatrosu, Mücap Ofluoğlu Tiyatrosu, Lale Oraloğlu Tiyatrosu'nda çalışmasının ardından uzun süre Devekuşu Kabare topluluğu ile beraber sahne aldı. Çalışmalarını tiyatro ile sınırlı tutmayan Tuncay, 1984 yılından itibaren kamera karşısına geçerek sinema ve dizi filmlerde de rol aldı. Aynı zamanda, seslendirme çalışmaları yapan sanatçının bir de senaryosu bulunmaktadır. Sevilen dizi ve sinema projelerinde yer alan Nezih Tuncay, en son 12 Şubat'ta vizyona girecek "Dünyanın En Güzel Kokusu" isimli filmde rol aldı.
<< Önceki Haber Usta oyuncu hastaneye kaldırıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER