Üstünden TIR geçti
⏱ Okuma Süresi 2 dk•Yayınlanma Cuma, Şubat 19 2016
Paylaş
X Post
Kocaeli'nin Gebze ilçesinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği TIR bariyerleri aşarak karşı yönden gelen otomobile çarptıktan sonra yol kenarındaki trafoya, ardından da fabrikanın bahçe duvarına çarptı.

Hurdaya dönen otomobilden çıkarılan sürücü tedavi altına alındı.
Kaza saat 22.15 sıralarında, D-100 Karayolu Tatlıkuyu mevkiinde meydana geldi. İstanbul istikametine gitmekte olan Oktay Kılıç idaresindeki 34 HA 9884 plakalı TIR sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu bariyerleri aşarak karşı yönden gelen Mustafa Akgün idaresindeki 41 GK 149 plakalı otomobile çarptı.
TIR daha sonra yol kenarında bulunan trafoya ardından da fabrikanın bahçe duvarına çarparak durabildi. Mustafa Akgün hurdaya dönen otomobilde sıkıştı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri Mustafa Akgün'ü araçtan çıkardı. 112 Acil ekibinin ilk müdahalesinin ardından Farabi Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Mustafa Akgün tedavi altına alındı.
TIR sürücüsü ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürülürken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
DHA
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Ruh zehirlenmesi ve başkalaşma2.Muhsin Yazıcıoğlu'nun ölümüne ilişkin yeni gelişme3.AB yaptırımlarının aksine Washington’dan Rus Enerji işlemlerine muafiyet4.Petrolde ateşkes baharı: 90 doların altına düştü5.Trump savaşın sona erdiğini ilan etmişti: Arap medyası anlaşma taslağını yazdı
6.Avrupa'da savunma krizi: ABD, hava ve deniz gücünü azaltmaya hazırlanıyor7.Elon Musk dünyanın ilk trilyoneri oldu8.CHP'de ihraç dalgası belediye başkanlarına sıçradı: İki ismin ihracı istendi9.Trafikte yol kesen savcı hakkında 'yaralam ve hakaret' soruşturması10.İzmir’de gözaltına alınan 40 öğrenciden 34’ü tutuklandı

HÜSEYİN ODABAŞI

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN

SAFVET SENİH

ERTUĞRUL İNCEKUL

ABDULLAH AYMAZ
ÇOK OKUNAN HABERLER












