ÜTSO Başkanı Zor: Meclis toplantısına katılmayanlar istifa etsin

ÜTSO Başkanı Zor: Meclis toplantısına katılmayanlar istifa etsin

Ünye Ticaret ve Sanayi Odası (ÜTSO) basına açık ilk meclis toplantısını gerçekleştirdi. Üyelerin çoğunluğu ise meclis toplantısına katılmayınca oda başkanı ilgisizleri istifaya çağırdı.

ÜTSO Meclis toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıda ÜTSO Genel Sekreteri Aydın Ekmekçi odanın, bütçe ve üyeleriyle ilgili durumlarını ve faaliyetlerini görsel olarak üyelerin bilgilerine sundu.

Öte yandan toplantıya yönetimden toplamda 7 üyeden 5'i katılırkken, üyelerden de toplamda 18 üyeden sadece 7'si geldi. Toplantıya 11 üye ise katılmadı. ÜTSO Başkanı Durmuş Zor, "Ayda bir kez toplantı yapıyoruz. Bu toplantıya katılamayan veya ilgisiz kalacak olanlar varsa istifa edip gitmesi lazım." dedi.

Başkan Zor, "Bu salonu boşuna yapmadık. Basınla buradaki tüm faaliyetlerimizi paylaşacağız. İyilik de kötülük de var ise burada paylaşacağız. Biz birbirimizin eksiğini sokaktaki çocuklar gibi bağıra bağıra söylemeyiz, gelip burada tartışacağız. Meclis üyelerinin büyük çoğunluğunun katılmasını arzu ediyoruz. Oda seçimi esnasında ciddi bir efor sarf ediyoruz. Seçim bittikten sonra ayda bir kere yapılan meclis toplantısına katılmıyorsanız kusura bakmasınlar o zaman istifa edip gitmesi lazım. Görevini yapmayan herkesin çekilmesi gerekir ki o görevi yapan birileri gelsin." şeklinde konuştu.
CİHAN
<< Önceki Haber ÜTSO Başkanı Zor: Meclis toplantısına katılmayanlar... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER