Uygulama başladı, lastikçiler yoğunlaştı

Uygulama başladı, lastikçiler yoğunlaştı

Şehirlerarası yük ve yolcu taşıyan ticari araçlar için kış lastiği takma zorunluluğu başladı. Kaza anında kış lastiği taktırmayan sürücülerin kasko veya sigortadan yararlanamayacak olması özel araç sürücülerini de harekete geçirdi. Lastikçiler ise yoğun mesai yaptı.

Kış lastiği uygulaması başlamasına rağmen sürücüler lastikçilerde yoğunluğa neden oldu. Lastikçiler ise en çok bu zamanlarda iş yaptıklarını sürücülerin kar yağışını beklediğini ifade etti. 1 Aralık itibariyle kış lastiğinin zorunlu hale geldiğini belirten Emrah Taşdemir, araçlara aynı zamanda lastik değişimi, nitrojen ve balans ayarı yaptıklarını söyledi.

İşlerinin oldukça yoğun olduğunu kaydeden Taşdemir, her yıl olduğu gibi sürücülerin lastik değişimi için son günü ve kar yağışını bekledikleri için yoğunluk olduğunu ifade etti. Kaza anında kış lastiği taktırmayan sürücülerin kasko veya sigortadan yararlanmadığını belirterek, kaza olduğunda kış lastiğine bakıldığını sözlerine ekledi.

Sürücüler de kış lastiği uygulaması nedeniyle değişim yaptırdıklarını belirterek imkanlar nedeniyle son güne bırakmak zorunda kaldıklarını dile getirdi. CİHAN
<< Önceki Haber Uygulama başladı, lastikçiler yoğunlaştı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER