Uygur kardeşlerin müzikali Kayseri'de


Kayseri Büyükşehir Belediyesi, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısı ile Süheyl ve Behzat Uygur Tiyatrosu'nu Kayseri'ye getirdi. Markopaşa Müzikali'ni Kadir Has Kültür ve Sanat Merkezi'nde sahneleyen Uygur kardeşler kültür merkezine hayran kaldı.

Büyükşehir Belediyesi Kültür Sanat Etkinlikleri Markopaşa Müzikali ile devam etti. Kadir Has Kültür ve Sanat Merkezi'nde sahnelenen müzikal komedide Uygur kardeşlerin yanı sıra Usta Tiyatrocu Nejat Uygur'un eşi Necla Uygur da sahne aldı. 24 Kasım Öğretmenler Günü'ne özel sahnelenen müzikal ilgi gördü.

Oyun sonrası kısa bir konuşma yapan Behzat Uygur, Öğretmenler Günü gibi anlamlı bir günde Kayseri'de olmaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi. Müzikali sahneye koydukları kültür merkezine hayranlığını anlatan Uygur, "Böylesine güzel kültür merkezlerinde oynamak tiyatrocuları gururlandırıyor. Hepimiz kültür merkezinin fotoğraflarını çekerek İstanbul'a dönüşte paylaşıyor ve Kayseri'de böylesi güzel yerler olduğunu belirtiyoruz. Böylesi güzel kültür merkezinde güzel etkinlikler gerçekleştiren Büyükşehir Belediye Başkanımıza teşekkür ediyoruz." dedi.

Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Salih Özgöncü de, Nejat Uygur'un anısını hissettiren Uygur ailesine sahneye koydukları oyun için teşekkür etti ve Usta Tiyatrocu Merhum Nejat Uygur'un eşi Necla Uygur'a çiçek takdim etti.

Behzat Uygur bu güzel geceyi Babası Nejat Uygur'un "Büyüklerin ellerinden, küçüklerin gözlerinden, ortancaların alnından öpüyoruz." sözleriyle bitirdi.
CİHAN
<< Önceki Haber Uygur kardeşlerin müzikali Kayseri'de Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER