Uykusuz'dan ‘sosyal konut’ göndermeli kapak
⏱ Okuma Süresi 1 dk•Yayınlanma Çarşamba, Eylül 21 2022
Uykusuz, bu haftaki kapağında ekonomik nedenlerden dolayı azalan çiftçi sayısına dikkat çekti ve geçtiğimiz günlerde başlayan ‘sosyal konut’ projesinden gönderme yaptı.
Haftalık mizah ve karikatür dergisi Uykusuz, bu haftaki kapağına "İnşaat sektörüne para aktarımı sürerken çiftçi sayısında büyük bir düşüş yaşanıyor. 2011'de 1 milyon 121 bin olan çiftçi sayısı 2022'de 490 bin 163'e düştü" notunu düştü.
Uykusuz dergisinin kapağındaki karikatürde, bir pazar esnafının "Kira öder gibi meyve sebze sahibi olmak ister misin?" diye bir vatandaşa sorduğu, vatandaşın ise "O kadar mı pahalandı?" diye yanıt verdiği görülüyor.

Uykusuz dergisinin kapağındaki karikatürde, bir pazar esnafının "Kira öder gibi meyve sebze sahibi olmak ister misin?" diye bir vatandaşa sorduğu, vatandaşın ise "O kadar mı pahalandı?" diye yanıt verdiği görülüyor.
İşte derginin bu haftaki kapağı:

Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Karaca ve Baransu cephesinden Cemal Enginyurt'a çifte yalanlama2.İHA krizinde bilinmeyen detaylar gün yüzüne çıkıyor!3.Yerlikaya'dan saatler sonra açıklama: 3 polis şehit oldu, 6 IŞİD'li öldürüldü4.Başsavcılıktan Sadettin Saran'ın ikinci testi hakkında açıklama5.Bizi karıştırmayın! Almanya 'teknik yetersizilk' gerekçesiyle kara kutuyu incelemeyi reddetti!
6.Fatih Altaylı hakkında tahliye kararı7.Yandaş basında 'yandaşlık' kavgası: Cem Küçük, Hande Fırat'ı 15 Temmuz'la hedef aldı8.Yargıtay'dan Narin Güran kararı!9.İktidara tepkiler çığ gibi: 'Ülke terörist kampına dönüştü, iktidar muhaliflerin peşinde'10.Türkiye'yi sarsan IŞİD operasyonu: 5 savcı görevlendirildi, 5 gözaltı var

ORHAN KESKİN

ARİF ASALIOĞLU

KADİR GÜRCAN

ABDULLAH AYMAZ

ŞERİF ALİ TEKALAN
ÇOK OKUNAN HABERLER

Karaca ve Baransu cephesinden Cemal Enginyurt'a çi...

İHA krizinde bilinmeyen detaylar gün yüzüne çıkıyo...

Yerlikaya'dan saatler sonra açıklama: 3 polis şehi...

Başsavcılıktan Sadettin Saran'ın ikinci testi hakk...

Bizi karıştırmayın! Almanya 'teknik yetersizilk' g...


