Vakıfbank Kadın Voleybol Takımı, İtalya'ya gitti


Vakıfbank Kadın Voleybol Takımı, CEV Denizbank Kadınlar Voleybol Şampiyonlar Ligi Final Four maçlarına katılmak üzere İtalya'ya gitti.

Türkiye'deki çalışmalarını tamamlayarak İtalya'ya geçen kafilede şu sporcular bulunuyor: Gözde Kırdar, Gizem Örge, Robin de Kruijf, Kübra Akman, Çağla Akın, Melis Gürkaynak, Seda Aslanyürek, Lonneke Sloetjes, Naz Aydemir Akyol, Anne Buijs, Sheilla Castro, Kimberly Hill, Milena Rasic, Cansu Çetin, Ayça Aykaç

VakıfBank'ın Başantrenörü Giovanni Guidetti, giredken yaptığı açıklamada rakiplerine göre genç ama yetenekli bir takım olduklarının altını çizerek "Kadromuzdaki oyuncular takım olmayı çok iyi başardılar. Her zaman söylediğim gibi, biz her zaman finalleri hedefliyor ve bunun için çok çalışıyoruz. Bu sezon da bunu başardık. Yarı finalde karşılaşacağımız Fenerbahçe Grundig ile eşit güçteyiz. Zorlu bir karşılaşma olacak ama ben takımıma çok güveniyorum ve şampiyonluk şansımızın yüksek olduğunu düşünüyorum" dedi.

Sarı Siyahlılar bugün organizasyonun yapılacağı salonda son çalışmasını tamamlayarak yarınki maç saatini beklemeye başlayacak.

Vakıfbank, CEV Denizbank Kadınlar Voleybol Şampiyonlar Ligi Final Four ilk maçında 9 Nisan Cumartesi günü İtalya'nın Montichiari kentinde TSİ 16:30'da Fenerbahçe Grundig ile karşılaşacak.
CİHAN
<< Önceki Haber Vakıfbank Kadın Voleybol Takımı, İtalya'ya gitti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER