Vali de 'ak kadroya' girdi

"İşte Ak Parti, işte ak kadrolar" anonsu eşliğinde vatandaşlar selamlandı, Binali Yıldırım'ın Kütahya programında kürsüye çıktığı programda Kütahya Valisi Şerif Yılmaz da yer aldı.

Vali de 'ak kadroya' girdi

Başbakan Binali Yıldırım, Kütahya’nın Tavşanlı İlçesi’ne bağlı Tunçbilek Beldesi’nde yeraltı kömür ocağında dün işçilerle birlikte iftar yaptıktan sonra Tavşanlı Cumhuriyet Meydanı’nda toplanan kalabalığa hitap etti. AKP bayraklarının donatıldığı meydanda kurulan platformda da Başbakan Yıldırım ve bakanlar Süleyman Soylu ile Berat Albayrak, boyunlarına da AKP atkıları taktı.

VALİ DE ELİNİ HAVAYA KALDIRDI
Başbakan Yıldırım’ın kısa konuşmasının ardından bakanlar Süleyman Soylu ve Berat Albayrak ile AKP milletvekilleri, Kütahya Valisi Şerif Yılmaz, belediye başkanları ve AKP il başkanın isimleri anons edildi. İsimleri okunanlar, Başbakan Binali Yıldırım’ın yanında toplandı. Bu sırada sunucu anonslara “İşte Ak Parti, işte ak kadrolar” diye devam etti, Vali Şerif Yılmaz da Başbakan, bakanlar, milletvekilleri ve belediye başkanlarıyla birlikte elini havaya kaldırdı.



Vali Yılmaz 1 Haziran’daki Valiler kararnamesi ile Burdur Valiliği’ne atanmıştı. Yılmaz’ın önümüzdeki günlerde Burdur’a gitmesi bekleniyor. (Sözcü)

<< Önceki Haber Vali de 'ak kadroya' girdi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER