Vali halat çekme yarışmasında yere düştü

İZMİT'te 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında Gençlik yürüyüşü ve spor şöleni yapıldı. Kent protokolü ve çocukların halat çekme yarışmasında halat kopunca Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu yere düştü. Güzeloğlu'nu düştüğü yerden korumalar yardımıyla kaldırıldı.

Kocaeli'nde halat çekme yarışmasında vali yere düştü

Sekapark Uçurtma Tepesi alanıda Kocaeli Valiliği, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kocaeli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl müdürlüğü ile Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün organizasyonuyla 19 Mayıs Atatürkanma etkinlikleri kapsamında Gençlik Yürüyüşü ve spor şöleni yapıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ardından Kent protokolü ve vatandaşlar Seka Park alanıda yürüyüş yaptı.  

Ardından Kocaeli Valisi Hasan Basrigüzeloğlu, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan ve çocuklar halat çekme yarışması yaptı. Halat çekilmeye başlandıktan bir süre sonra halat kopunca Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu ve aynı halatı çekenler yere düştü. Vali Güzeloğlu'nu yerden korumaları kaldırdı. Daha sonra Seka Park alanında çeşitli spor etkinleri yapıldı.


DHA
<< Önceki Haber Vali halat çekme yarışmasında yere düştü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER