Vali Koçak, Nusaybin'deki güvenlik güçlerini ziyaret etti

Vali Koçak, Nusaybin'deki güvenlik güçlerini ziyaret etti

Terör örgütü PKK´ya yönelik operasyonlar tüm hızıyla devam ederken Mardin Valisi Ömer Faruk Koçak güvenlik güçlerine moral ziyaretinde bulundu.

Nusaybin'de operasyonlara katılan güvenlik güçlerinin kaldığı çadır kenti ziyaret eden Koçak ayrıca burada çeşitli denetimlerde bulundu. Çadır kent ziyaretinde kamp yönetiminden ve Kızılay yetkililerinden brifing alan Vali Koçak, mutfak, yemekhane, lavabo gibi müştemilatı gezerek kampın işleyişini yerinde müşahede etti.

Kampta kalan güvenlik görevlileriyle birlikte yemek yiyerek sohbet eden Vali Koçak, kampın işleyişini yerinde görmek ve burada kalan güvenlik güçlerimizle hasbihal etmek üzere geldiklerini vurguladı. Koçak, "Burada bizim için mücadele veren halkımızın can ve mal güvenliği için hayatlarını feda eden kahraman güvenlik güçlerinin yaşam alanlarındaki standartlarını yükseltmek için her türlü imkanı sunacağız." ifadelerini kullandı.

Vali Koçak ayrıca operasyonlarda yaralanan ve Nusaybin Devlet Hastanesi'nde tedavi gören güvenlik güçlerine geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. CİHAN
<< Önceki Haber Vali Koçak, Nusaybin'deki güvenlik güçlerini ziyaret etti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER