Valilik miting izni vermemişti: Kılıçdaroğlu ve Akşener o meydana çıkıyor
⏱ Okuma Süresi 2 dk•Yayınlanma Pazar, Ocak 2 2022
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener CHP'nin mitingine izin verilmeyen Cumhuriyet Meydanı'nda buluşacak.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin Mersin’in kurtuluşunun 100’üncü yıl dönümünde, yarın yapacağı metro temel atma törenine katılacak.
CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin Mersin’in kurtuluş yıl dönümünde yarın yapacağı metro temel atma töreni için Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen törene katılacak. Kılıçdaroğlu ve Akşener’in törenden önce “Milli Mücadele, Yüzyıl ve Mersin'in hafızası sergilerini” ziyaret etmesi bekleniyor.
"MİTİNG DEĞİL AÇILIŞ"
ANKA'nın aktardıklarına göre CHP, 4 Aralık 2021 tarihinde Cumhuriyet Meydanı’nda miting yapmak istemiş ancak Mersin Valiliği izin vermemişti. CHP’nin Cumhurbaşkanı, AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da daha önce burada miting yaptığını hatırlatması üzerine Valilik, Erdoğan’ın 17 Eylül 2021 tarihinde meydanda yaptığı etkinliğin “miting değil açılış” olduğunu duyurmuştu.
Mersin Büyükşehir Belediyesi ise bugünden başlayarak, 9 Ocak’a kadar Mersin’in kurtuluşunun 100’üncü yılını çeşitli etkinliklerle kutlayacak. Bugün “Milli Mücadele, Yüzyıl ve Mersin’in Hafızası” sergilerinin açılışı ile başlayacak. 8 gün sürecek etkinlik boyunca edebiyatçı, tarihçi, akademisyen ve yazarlar tarafından söyleşiler yapılacak. Ayrıca performanslar ve çeşitli deneyim alanları da Yenişehir Etkinlik Alanı’nda Mersinlilerle buluşacak.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Bilal Erdoğan hakkında şaşırtan kulis! Meğer 'eşkal'i benzediği için...2.50 bin kişiye daha af geliyor: Kimler yararlanacak?3.Gazeteci Baransu’dan Cemal Enginyurt’a sert tepki: “Yalan söylemeye hiç mi utanmadın?”4.Türkiye Gazze'ye neden yardım etmiyor? Erdoğan: Netenyahu izin vermiyor!5.Eski Yarbay’dan ‘Roboski’ iddiası: 'Soruşturma dosyasından Hulusi Akar’ın ismini ben çıkarttım’
6.Mehmet Akif Ersoy 3 ay önce tövbe için Umre’ye gitmiş7.Cezaevindeki Tayfun Kahraman hastaneye kaldırıldı8.Mahkemenin gerekçeli kararı: Saraçhane'de Gazeteciler ve protestocular anayasal haklarını kullandı9.Trump'tan İran'a müdahale sinyali10.İhraç edildikten sonra kemoterapi ilaçları ödenmeyen KHK’lı memur vefat etti

NUMAN YILMAZ YİĞİT

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN

SAFVET SENİH

ERTUĞRUL İNCEKUL

ABDULLAH AYMAZ
ÇOK OKUNAN HABERLER

Bilal Erdoğan hakkında şaşırtan kulis! Meğer 'eşka...

50 bin kişiye daha af geliyor: Kimler yararlanacak...

Gazeteci Baransu’dan Cemal Enginyurt’a sert tepki:...

Türkiye Gazze'ye neden yardım etmiyor? Erdoğan: Ne...

Eski Yarbay’dan ‘Roboski’ iddiası: 'Soruşturma dos...


