Van’da PKK operasyonu
⏱ Okuma Süresi 2 dk•Yayınlanma Pazartesi, Mart 28 2016
Van’ın merkez İpekyolu İlçesi’nde eylem hazırlığındaki PKK'lı teröristlere yönelik düzenlenen operasyonda 1 terörist öldürüldü, biri de yaralı olarak ele geçirildi.

Bölgede yapılan aramalarda ise mutfak tüpüne yerleştirilmiş el yapımı patlayıcı, anti tank mayını ile silah ve mühimmat ele geçirildi.
Van Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele ve Istihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri, bugün akşam saatlerinde özel harekat polislerinin de katılımıyla ilçeye bağlı Bostaniçi Mahallesi'nde eylem hazırlığında olan teröristlere yönelik operasyon düzenledi. Geçiş güzergahı olan yola el yapımı patlayıcı yerleştiren teröristler, güvenlik güçlerine el bombasıyla saldırdı. Polis ekiplerinin anında karşılık vermesi üzerine çatışma çıktı. Çıkan çatışmada, bir terörist öldürüldü, bir terörist de yaralı olarak ele geçirildi.
Bölgede arama yapan güvenlik güçleri, yol ve rögara yerleştirilmiş içerisinde el yapımı patlayıcı bulunan mutfak tüpü, anti tank mayını, iki el bombası, silah ve bu silaha ait mühimmat buldu. Uzaktan kumandalı düzeneğe sahip olduğu tespit edilen patlayıcılar, alınan önlemlerin ardından etkisiz hale getirildi.
DHA
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Enkaza ulaşıldı, kurtulan yok: Libya Genelkurmay Başkanı'nı taşıyan uçak Haymana civarında düştü!2.Suriye’de Hakan Fidan’a Soğuk Duş3.BM koruması altındaki eğitimci Güngör'ün Türkiye'ye iade tehlikesi sürüyor!4.Ne mesaj taşıyor? Karadeniz'de Türk gemisine kamikaze dron saldırısı yapıldı!5.MEB yine yapacağını yaptı: Yıllardır sürüyordu kaldırdı!
6.Karadağ kısa süre önce yaşanan krizden sonra vize kararını verdi!7.Daltonlar çetesine bir soruşturma daha: Mahkeme salonunda jandarmaya saldırmışlardı!8.Uyuşturucu Soruşturması: Emrullah Erdinç serbet9.Otobüs umre için Arabistan'da bulunan Türk kafilesinin içine daldı: Ölü ve yaralılar var!10.İşte 2026'nın asgari ücret rakamı!

CUMA KARAMAN

SAFVET SENİH

ERTUĞRUL İNCEKUL

HÜSEYİN ODABAŞI

ABDULLAH AYMAZ
ÇOK OKUNAN HABERLER







