Van Persie gemileri yaktı

Robin van Persie kupa finalinin devre arasında oyun sistemini eleştirdiği Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira ile tartıştı ve hemen menajeriyle temasa geçti.

Van Persie gemileri yaktı

Ziraat Türkiye Kupası finalinde Galatasaray’a 1-0 yenilen Fenerbahçe’de Hollandalı forvet Robin van Persie devre arasında çıldırdı. Teknik Direktörü Vitor Pereira’ya oyun sistemi nedeniyle tepki gösteren golcü oyuncu, “Yeterince pas alamadığım için pozisyona giremiyorum, topla çok az buluşuyorum” dedi.Buna karşın Vitor Pereira, etkisiz olduğunu söylediği Van Persie’yi oyundan alacağını söyleyince ipler koptu.

Sezon başında büyük ümitlerle transfer edilen Robin van Persie’nin devre arasında menajeriyle konuşarak bir durum değerlendirmesi yaptığı belirtildi. 33 yaşındaki futbolcu, İstanbul’a çağırdığı menajeriyle önümüzdeki günlerde bir durum değerlendirmesi yapacak. Deneyimli oyuncunun “Yeni sezonda Teknik Direktör Vitor Pereira ile yola devam edilecekse ben yokum. Geleceğime karar vereceğim” diyerek rest çektiği gelen haberler arasında…



KAYNAK: AMK
<< Önceki Haber Van Persie gemileri yaktı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER