Art arda acı haber: 2 şehit

Van'da teröristlerle çıkan çatışmada iki özel hareket polisi yaralandı. Yaralı polislerden biri kaldırıldığı hastanede şehit oldu. Bu haberin üzerinden çok geçmeden bir yürek yakan haber de Mardin'in Nusaybin ilçesinden geldi. Bir şehit de buradaki operasyonlar sırasında verildi.

Van'dan acı haber: 1 şehit

Van merkez İpekyolu ilçesi Hacıbekir Mahallesi'nde PKK'lı teröristlerin bulunduğu eve özel harekat polisleri operasyon yaptı. Operasyonda çıkan çatışmada 2 polisi yaralandı.


Bugün saat 17.30'da aldıkları ihbarı değerlendiren Van Emniyet Müdürlüğü özel harekat polisleri, Hacıbekir Mahallesi'nde bulunan Van Gölü Endüstri Meslek lisesi yakınındaki eve operasyon yaptı. Yapılan operasyona evde bulunan teröristler ateş açarak karşılık verdi. 


Açılan ilk ateşte 2 Özel Hareket polisi yaralandı. Yaralı polisler Yüzüncü Yıl üniversitesi Dursun Odabaşı Tıp Merkezi'ne sevk edilirken, mahalle ve evin çevresi ise çok sayıda polis tarafından sarıldı. Operasyona helikopterler de havadan destek sağladı.


Çatışma sırasında çevrede bulunan bir kadının da yaralandığı belirtildi. Yaralı kadın da hastanede tedavi altına alındı.


Van'da PKK'lı teröristlerin bulunduğu eve yapılan operasyon sırasında yaralanan 2 özel harekat polisinden 1’i kaldırıldığı hastanede şehit oldu.


BİR ŞEHİT HABERİ DE MARDİN'DEN


Mardin'in Nusaybin ilçesinde, PKK'lılarla güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada, 1 asker şehit oldu.  14 Mart'tan itibaren sokağa çıkma yasağının uygulandığı Mardin'in Nusaybin ilçesinde, güvenlik güçleri hendekleri kapatıp barikatları kaldırmak için yaptığı operasyonları sürdürüyor. Bugün Fırat Mahallesi'nde, PKK mensupları ile güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada ağır yaralanan 1 uzman onbaşı, kaldırıldığı Nusaybin Devlet Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen şehit oldu. 
İlçede operasyonlar sürüyor.


DHA-CİHAN







<< Önceki Haber Art arda acı haber: 2 şehit Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER