Van'da terör saldırısı

Van'da meydana geldiği belirtilen terör saldırısında yol çalışmasında görevli 2 işçinin hayatını kaybettiği, 8 işçinin de yaralandığı ifade edildi.

Van'da terör saldırısı

Van’ın Çatak ilçesi Narlı ile Dalbastı mahalleleri arasında yapılan terör saldırısında yol çalışması yapan 2 işçi hayatını kaybetti, 8 işçi de yaralandı.

Van’ın Çatak ilçesi ile Siirt’in Pervari ilçesi arasında bulunan Belbuka bölgesinde yol çalışması yapan işçilerin servis aracının geçişi sırasında PKK'lı teröristlerin döşediği el yapımı patlayıcı infilak etti. 

Patlamada, 2 işçi öldü, 8 kişi de yaralandı.

İŞÇİLERİ TAŞIYAN SERVİS ARACI GEÇERKEN İNFİLAK ETTİ

Akşam saatlerinde Çatak-Pervari karayolunun 25'inci kilometresinde bulunan Narlı ile Övecek mahallelerinin yakınındaki dağlık Belbuka yaylası bölgesinde yol çalışması yapan işçileri taşıyan servis aracı, Çatak ilçe merkezine gelirken, PKK’lı teröristlerin daha önceden yola döşedikleri el yapımı patlayıcı infilak etti. 

Patlamada servis aracı demir yığını haline dönüştü.

Cenazeler ve yaralı helikopterlerle önce Çatak Devlet Hastanesi’ne, ardından da Van’a kaldırıldı. Patlamanın meydana geldiği bölgede ise hava destekli operasyon başlatıldı.

Van Valilği'nden saldırı ile ilgili yapılan açıklamada 2 işçinin hayatını kaybettiği, 8 kişinin de yaralandığı belirtildi. 
<< Önceki Haber Van'da terör saldırısı Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER