Varank'tan Sever'e dava

Cumhurbaşkanı Baş Danışmanı Mustafa Varank, Cumhuriyet Gazetesi'ne verdiği mülakatta trol hesapların kendisi tarafından yönetildiğini iddia eden Ahmet Sever'e dava açtı.

Varank'tan Sever'e dava

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün Baş Danışmanı Ahmet Sever, Cumhuriyet Gazetesi'ne verdiği mülakatta Ak troller hakkında şunları söylemişti:

 "Kim oldukları, kimler tarafından yönlendirildikleri belli. Öğrenildi. Bugün de baktığınız zaman AK trollerin İstanbul’da değişik yerlerde büroları var. Merkez olarak oralar kullanılıyor. Ve Saray’dan yönlendiriliyor bu AK troller. Talimatlar oradan geliyor. Edindiğim bilgiye göre de bütün bu operasyonu yürüten Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mustafa Varank."

Bunun üzerine Twitter hesabı üzerinden Ahmet Sever'e dava açtığını belirten Cumhurbaşkanı Baş Danışmanı Mustafa Varank, "Bugün bana iftira atan Cumhuriyet Gazetesi paçavrası ve Ahmet Sever hakkında avukatlarım gerekli başvuruları yapıyor" ve "Cumhuriyet Gazetesi ve Ahmet Sever iftiralarını mahkemede ispat ile mükellefler, ya da müfterilikleri tescillenmiş olacak. Hodri Meydan!" dedi.



<< Önceki Haber Varank'tan Sever'e dava Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER