Vartaş Elazığspor: 1 - Adanaspor: 1


Stat: Elazığ Atatürk
Hakemler: Mete Kalkavan, Ceyhun Sesigüzel, Adil Sinem
Vartaş Elazığspor: Serdar Kulbilge, Çağrı Ortakaya, Binya Augustin Gilles, Murat Kalkan, Onur Güney, Kossi Prınce Segbefia, Hamidou Traore, Cleyton Alexandre Henrique Silva (Dk. 90 Murat Akyüz), Wellington Brito Da Silva, Serdar Özbayraktar (Dk. 84 Ümit Tütünci), Hakan Bilgiç (Dk. 73 Halil Akbunar)
Adanaspor: Hayrullah Mert Akyüz, Canberk Dilaver, Vinicius Jose Ignacio, Merthan Açıl, Emre Uğur Uruç, Renan Rodrigues Da Silva, Tevfik Altındağ (Dk. 46 Mehmet Sak), Mustafa Sami Can Keskin, Magaye Serigne Falilou Dit Nelson (Dk. 90+1 Ahmet Dereli), Nduka Morrıson Ozokwo, Ergin Keleş (Dk. 87 Mahmut Temür)
Goller: Dk. 32 Kossi Prince Segbefia (Vartaş Elazığspor), Dk. 67 Mustafa Sami Can Keskin (Adanaspor)
Kırmızı kart: Dk. 39 Wellington Brito Da Silva (Vartaş Elazığspor)
Sarı kartlar: Dk. 14 Çağrı Ortakaya, Dk. 21 Wellington Brito Da Silva, Dk. 90+1 Serdar Kulbilge, Dk. 90+2 Hamidou Traore (Vartaş Elazığspor), Dk. 37 Tevfik Altındağ, Dk. 68 Mustafa Sami Can Keskin, Dk. 90+1 Mehmet Sak (Adanaspor)

PTT 1. Lig'de ilk yarının son maçında karşı karşıya gelen Vartaş Elazığspor ile Adanaspor 1 - 1 berabere kaldı. Ev sahibi Vartaş Elazığspor'da Wellington Brito Da Silva 39. dakikada gördüğü kırmızı kartla takımını 10 kişi bıraktı.

Bu sonuçla ev sahibi Vartaş Elazığspor puanını 29 yapsa da maç fazlası ve averajla 2. sıraya indi. Konuk Adanaspor ise 27 puan ve maç fazlasıyla 3. sırada yer aldı.
CİHAN
<< Önceki Haber Vartaş Elazığspor: 1 - Adanaspor: 1 Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER