'Vatana ihanetten yargılanacaksın' sözü çok kızdırdı
⏱ Okuma Süresi 1 dk•Yayınlanma Çarşamba, Mayıs 5 2021
Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, şantaja uğradığını ve bu sebeple Erdoğan'dan hesap soracağını belirten CHP’li Aykut Erdoğdu hakkında suç duyurusunda bulundu.
Erdoğan, 250 bin TL'lik dava açtı.
Ne olmuştu?
CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu, ATV ve Sabah grubundan muhabirlerin kadın arkadaşlarını arayarak kendisine şantaj yaptıklarını iddia etti. Erdoğdu, dinlendiğini, takip ve tehdit edildiğini belirterek; Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'a "Bu yazdıklarımın doğrudan ilk muhatabı Erdoğan'dır. Diğer siyasi yöneticiler cürümleri kadar üzerlerine alınsınlar. Siz milyonlarca insanı mağdur eden ve vicdanın kırıntısı bile olmayan bu canavar düzenin kurucusunuz… Siz bu suç örgütünün bir numarasısınız…" dedi.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Başsavcılıktan Sadettin Saran'ın ikinci testi hakkında açıklama2.İHA krizinde bilinmeyen detaylar gün yüzüne çıkıyor!3.Karaca ve Baransu cephesinden Cemal Enginyurt'a çifte yalanlama4.Almanya kara kara düşünüyor: 120 bin kamyon/TIR şoförü açığı var!5.Bizi karıştırmayın! Almanya 'teknik yetersizilk' gerekçesiyle kara kutuyu incelemeyi reddetti!

ABDULLAH AYMAZ

ORHAN KESKİN

ARİF ASALIOĞLU

KADİR GÜRCAN

ŞERİF ALİ TEKALAN
ÇOK OKUNAN HABERLER

Başsavcılıktan Sadettin Saran'ın ikinci testi hakk...

İHA krizinde bilinmeyen detaylar gün yüzüne çıkıyo...

Karaca ve Baransu cephesinden Cemal Enginyurt'a çi...

Almanya kara kara düşünüyor: 120 bin kamyon/TIR şo...

Bizi karıştırmayın! Almanya 'teknik yetersizilk' g...


