Vatandaş bayramda birbirini arayamadı
⏱ Okuma Süresi 1 dk•Yayınlanma Pazar, Mayıs 24 2020
Vatandaşlar sokağa çıkma yasağı nedeniyle Ramazan Bayramı'nda akraba ziyareti yapamazken; GSM operatörleri Turkcell, Türk Telekom ve Vodafone'daki sorun nedeniyle telefon aramaları da sorunlu gerçekleşti.
Korona virüs salgını nedeniyle bayramda 81 ilde sokağa çıkma yasağı uygulanırken, GSM operatörleri Turkcell, Türk Telekom ve Vodafone sınıfta kaldı.Bayramlaşmak için yakınlarını aramak isteyen vatandaşlar bağlantı ve şebeke sorunlarıyla karşılaştı.
ŞEBEKE SORUNU ÇÖZÜLECEKTİ AMA...
Oysa Elazığ depremi sonrası 3 operatörden yapılan açıklamada hatlarla ilgili çalışma yapılacağı bildirilmişti.
OPERATÖRLER BİRBİRİNİ SUÇLADI
Operatörlerin bağlantı sıkıntısı saat 14:00 itibariyle halen devam ederken sorun hakkında üç operatör de birbirini suçladı.Türkcell, Türk Telekom ve Vodafone'dan yapılan açıklamalar şöyle:
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Hocaefendi'nin yeğeni elinde pazar poşetiyle evine giderken gözaltına alındı2.Bu kez İzmit'e İHA düştü.3.Geceyarısı gözaltına alınan Gültekin hakkında karar verildi!4.KHK'lıları ilgilendiren önemli haber: AİHM başvuru kriterlerini değiştirdi işte detaylar!5.İtirafçı, Mehmet Akif Ersoy soruşturmasında Soylu'nun adını da verdi!
6.26 şirkete operasyon! Çok sayıda gözaltı var7.Gökçek mahkeme zoruyla tahliye edildi, şimdi de anahtarları vermiyor!8.Amerika hayali kuranlar şokta: ABD Green Card programını süresiz olarak askıya aldı!9.Ünlüler diken üstünde: Uyuşturucu operasyonunda 8 gözaltı daha10.Kahramanmaraş'ta yürekleri ağızlara getiren deprem!

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN

SAFVET SENİH

NUMAN YILMAZ YİĞİT

CUMA KARAMAN

ERTUĞRUL İNCEKUL
ÇOK OKUNAN HABERLER







