Verdiği sözü tuttu

Emrah Abdik, lenfoma teşhisi konulmuş 33 yaşında, bir kız babası G.Saray taraftarıdır… Bir süredir gördüğü kanser tedavisi nedeniyle ilik nakli olması gerekmektedir.

Verdiği sözü tuttu

Hastalığı kabullenememiş, moral olarak çökmüştür. 6 yaşındaki kızı Ada’dan dahi kaçar, çoğu zaman odasından çıkmaz. Bir Burak hayranı olan Emrah’ın ailesiyle en fazla zaman geçirdiği zamanlar G.Saray maçları için televizyon karşısına geçtiği anlardır.

İşte onun bu sevgisi kendisine moral vermek isteyen ailesi için bir umut ışığı yakar.Araya dostlar girer, Burak’a Emrah’ın durumu anlatılır.

TELEFONDA BURAK YILMAZ
10 Mart 2013’te Emrah Abdik’in telefonu çalar. Arayan Burak Yılmaz’dır… Kimse bilmez bu telefon konuşmasının onun bir hayatı değiştireceğini:

BURAK: Emrah abi merhaba, nasılsın?
EMRAH: Aslan kral?..
BURAK: Evet, ben Burak… Bak abi, duydum ki gollerime hayranmışsın. Önümüzde Schalke maçı var. Bu maçta senin için gol atacağım. Bak, bu sözümü unutma. Ama sen de bana şimdi söz vereceksin. Ben golümü atacağım, sen de kızını babasız bırakmayacaksın. Bu hastalığı yenip topu 90’a takacaksın!

İLİK NAKLİ VE HAYAT...
2 gün sonra G.Saray, Schalke önüne çıkar. 42. dakikada golü atan Burak’tır. “Golcü sözü” tutulmuştur.
Emrah, maçı izlemiştir. Golü görmüş, takımının 3-2’lik galibiyetiyle sevinmiş, karşılıklı verdikleri sözün kendi üzerine düşen kısmını yerine getirmeye karar vermiştir.

Ailesine “Burak bana verdiği sözü tuttu. Ben de bu hastalığı yeneceğim, söz” der…
Tedaviye devam eder, artık hayata tutunmaya kararlıdır. Kanser hastalığının en önemli ilacı olarak kabul edilen morali bulur, bir süre sonra ilik nakli olur. Sonuç: Emrah Abdik, lenfoma kanserini yener.

Kaynak: Hürriyet
<< Önceki Haber Verdiği sözü tuttu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER