Veysel Avunan tahliye edildi
⏱ Okuma Süresi 1 dk•Yayınlanma Cumartesi, Nisan 4 2020
Cezaevinde verem ve menenjite yakalanan Veysel Avunan tahliye edildi.
İki yılı aşkın süredin Elazığ Cezaevinde tutuklu bulunan ve burada verem ve menenjite yakalanan Veysel Avunan tahliye edildi. Tedavisi cezaevinde ihmal edilen Avunan tekerlekli sandalyeye mahkum olmuştu.
Tahliye kararını açıklayan HDP’li vekil ve Meclis İnsan Hakları Komisyonu üyesi Ömer Faruk Gergerlioğlu, “Veysel Avunan tahliye olmuş! Gözlerimle halini gördüğüm, çok sık gündem ettiğim bir hasta mahpustu Perişan haliyle cezaevi, cezaevi dolaştırmış, inatla tahliye etmemişlerdi Her neyse Allah’a şükür bir hasta mahpus daha işkenceden kurtuldu :)” ifadelerini kullandı.

Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Enkaza ulaşıldı, kurtulan yok: Libya Genelkurmay Başkanı'nı taşıyan uçak Haymana civarında düştü!2.Suriye’de Hakan Fidan’a Soğuk Duş3.Ne mesaj taşıyor? Karadeniz'de Türk gemisine kamikaze dron saldırısı yapıldı!4.Daltonlar çetesine bir soruşturma daha: Mahkeme salonunda jandarmaya saldırmışlardı!5.Amerika rüyasını bitiren karar: Trump 36 yıllık vize uygulamasını kaldırıyor

CUMA KARAMAN

SAFVET SENİH

ERTUĞRUL İNCEKUL

HÜSEYİN ODABAŞI

ABDULLAH AYMAZ
ÇOK OKUNAN HABERLER







