Virajı almak için beş dakika bile beklemedi.... Ver Başkanlığı al Bedelliyi....

AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Özbekistan'a gitmeden önce 'Bedelli Askerlik' ile ilgili sorulara yanıt verdi. Şehitlerden dolayı 'saygısızlık olur' ifadelerini kullanan Erdoğan, akabinde "Başkanlık sistemi hal olsun, bakarız" dedi.

Virajı almak için beş dakika bile beklemedi

Seçimde vaat sistemi de değişmeye başladı. İhtiyaçların siyasetçilere sorulmasında hükümet tok satıcı muamelesi yapıyor. AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ve Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz'ın taleplere verdikleri yanıtlar hayret ettirdi.


Özbekistan ziyareti öncesinde soruları yanıtlayan AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan 'Bedelli Askerlik' taleplerine ilişkin ilginç ynıtlar verdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bedelli askerlik sorularına, “İnşallah başkanlık sistemine geçiş hallolduktan sonra” diye yanıt veriyor. Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz ise “Öğretmen atamaları seçimden sonra” dedi. İşte AKP Lideri Erdoğan ve Milli Eğitim Bakanı Yılmaz’ın siyasetimize getirdikleri yenilikle ilgili açıklamaları:

Erdoğan'dan bedelli askerlik yanıtı "Şehitlere saygısızlık olur" dedi sonrasında başkanlık hal olsun bakarız

BEDELLİ GÜNDEMDE DEĞİL, AMA!

Gazetecilerin soruları üzerine bedelli askerliğin hükümetin gündeminde olmadığının altını çizen Erdoğan, “Bedelli askerlik şu anda hükümetimizin gündeminde değil. Hele hele bir tarafta Afrin, bir tarafta Fırat Kalkanı harekatı olduğu bir dönemde bunu gündemimize almak şehitlerimize, gazilerimize karşı bir saygısızlık olur. Bu işlerin istismarını yapanlar da olur. İnşallah başkanlık sistemine geçiş hallolduktan sonra bunlar tekrar masaya yatırılır. Ona göre atılması gereken bir adım varsa atılır. Şu anda böyle bir şey söz konusu değil” dedi.

BAKAN: ATAMALAR SEÇİMDEN SONRA

Manisa’da 478’incisi düzenlenen Mesir Macunu Festivali kapsamında camiden mesir saçımına katılan Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, daha sonra AKP Manisa İl Başkanlığına gitti. 25 bin yeni öğretmen ataması yapılacağını hatırlatan Bakan Yılmaz, bunun için illerde mülakat çalışmalarının başladığını söyledi. Bakan Yılmaz, öğretmen alımlarıyla ilgili çalışmaların haziran ayında biteceğini belirtip, “Aslında mayıs ayı sonunda çalışmalar biterdi. Ancak, değerlendirmeler olacak. Tercihleri alacağız. İnşallah seçimden sonra atamaların hepsini ilan edeceğiz” dedi.
<< Önceki Haber Virajı almak için beş dakika bile beklemedi.... Ver Başkanlığı... Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER