Virginia’da dinler arası diyalog iftarı
⏱ Okuma Süresi 1 dk•Yayınlanma Çarşamba, Nisan 3 2024
Amerikan Türk Dostluk Derneği (ATFA), Virginia eyaletinde gerçekleştirilen bir İftar Programı’na ev sahipliği yaptı. Farklı dini ve kültürel gruplar arasında diyalogu artırmak ve birlikte yaşamanın önemini vurgulamak amacıyla düzenlenen iftar programına, ondan fazla dini cemaat katıldı.
Hizmetten.com'un haberine göre, gecede konuşan temsilciler, bir araya gelmenin güzelliğini ve önemini vurguladılar. Bu tür etkinliklerin devam etmesinin önemine dikkat çekilirken farklı inançlara mensup kişilerin birlikte olmasının, hoşgörü ve anlayışın gelişmesine sağladığı katkı üzerinde duruldu. Samimi ortamda gerçekleşen muhabbetlerin ardından yeni dostluklar kuruldu.

Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Yasadışı bahis baronu, 'Ersan Şen pişmanlığını' anlattı2.Erdoğan'ı bile kıskandıran 3 kamu işçisi: Maaşları Erdoğan'ın maaşını ikiye katlıyor3.Trump’tan ‘Venezuela’ya ikinci saldırı çıkışı4.Cezaevinde Veyis Ateş ile karşılaşan Mehmet Akif Ersoy ne yaptı?5.THY, İran seferlerini iptal etti!
6.9 eyalette kırmızı alarm verildi! Almanya'da son 15 yılın en sert kışı yaşanıyor...7.Suriye'de sıcak saatler: SDG-YPG tahliyeyi reddetti, çatışmalar şiddetleniyor8.'Cebimizden 5 kuruş çıkmayacak' denmişti: Şehir hastaneleri kara delik oldu!9.İstanbul Baro yönetimi beraat etti!10.Borsa İstanbul’da manipülasyon soruşturması: 15 kişi tutuklandı

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN

SAFVET SENİH

ERTUĞRUL İNCEKUL

ABDULLAH AYMAZ

ARİF ASALIOĞLU
ÇOK OKUNAN HABERLER







