Vitor Pereira'dan basın toplantısında Volkan bombası

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, rakiplerini iyi tanıdıklarını ve onlardan üstün kozlarını oynayacaklarını söyledi.Tecrübeli hoca, yanında oturan volkan Demirel için "Bir dahaki basın toplantısına çirkin oyuncu getirin. Yakışıklı oyuncu gelmesin. İmajımı sarmasın." esprisini yaptı.

Vitor Pereira'dan basın toplantısında Volkan bombası

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Shakhtar Donetsk ile yarın oynayacakları Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu maçı öncesi basın toplantısı düzenledi. Temkinli ifadeler kullanan Pereira, bir ara yanında oturan Volkan Demirel'i işaret ederek, "Bir daha Volkan'ı değil, daha çirkin birini çıkarın, yakışıklılığıyla benim imajımı sarsmasın" dedi.



Portekizli teknik adam, zor bir karşılaşma oynayacaklarını belirterek, "İki kaliteli takımın mücadelesi olacak. Her zaman iyi futbolu destekleyen birisiyim. İyi futbol oynanacağını düşünüyorum. Taraftarımız da bize olumlu yönde destek versin. Kesinlikle zor bir karşılaşma olacak. Rakibi iyi tanıyorum. Kalitelerini biliyoruz. Biz kendi yapabileceklerimize konsantre olmuş durumdayız." dedi.

Bir gazetecinin, "Takımınız maça ne kadar hazır. Yarınki maçta ön plana çıkacak olan nedir. Yıldızlar mı yoksa taktik mi ön plana çıkacak?" sorusuna ise başarılı teknik adam, "Aslında takımın seviyesini belirlemek kolay değil. Takım olarak hala organizasyonu ve uyumu arttırmaya çalışıyoruz. 3 haftadır beraber çalışıyoruz. Bu süre zarfında en iyi seviyeye geldik. Gerçekçi olursak rakibin önemli avantajları var. Uzun yıllardır aynı hoca ile çalışıyorlar. Aynı oyuncu grubu ile devam ediyorlar. Bir de rakip bu maçın hazırlıklarına daha önceden başladı, hatta ligleri bile başladı. Buna karşın biz 3-4 haftadır aynı grupla antrenman yapıyoruz. Bu demek değildir ki biz yeni bir hoca ve oyuncu grubu ile çalışmamıza rağmen kendi oyun planımızı yansıtmayacak değiliz. Bizim de sahada göstereceğimiz kozlar var. Onlardan üstün kozlarımız olacak. Biz rakibe saygı duyuyoruz. Her maçı kazanmak için çıkacağız." diye cevap verdi.

"BENİM İÇİN SİSTEMLER DEĞİL OYUNCULARIN SAHA İÇİNDE RAHAT ETMESİ ÖNEMLİ"
Basın mensuplarının Fenerbahçeli oyuncuların oynatmak istediği oyun sistemine uyup uymadığı sorusuna ise Portekizli hoca, "Benim için sistemler değil oyuncuların saha içinde rahat edebilecekleri sistemi oynatmaya çalışıyorum. Benim için takımın dinamiği, uyumu sistemden daha önemli. Futbolcuların bireysel ve kollektif olarak rahat edip yeteneklerini göstermeleri önemli." şeklinde cevap verdi.

"LUCESCU FUTBOLUN YAŞLI KURTU"
Ukraynalı bir gazetecinin, "Sizden sonra Mircea Lucescu'nun Fenerbahçe'nin başına geleceği konuşuluyor." demesi üzerine tecrübeli hoca, "Benim iki yıllık sözleşmem var. Benden sonra olabilir. Lucescu oldukça tecrübeli çalıştırıcı. Kendisine futbolun yaşlı kurtu diyebiliriz. Futbolla ilgili herşeyi biliyoruz. Avrupa'da oldukça fazla saygı duyulan bir hoca. Porto'da çalışırken benim yerime Lucescu geleçek deniyordu. Her ülkede onun adı geçiyor. Ona tabii ki saygı duyuyoruz. Bu durum ona yarın bizden daha fazla üstünlük sağlayacağı anlamına gelmiyor. Yarınki maç benim ve Lucescu'nun maçı değil. Sahada hocalar değil futbolcular oynayacaktır." dedi.

"BASIN TOPLANTISINA ÇİRKİN FUTBOLCU GETİRİN"
Basın toplantısında yanında yer alan Fenerbahçe'nin file bekçisi Volkan Demirel için bir de espri yapan tecrübeli hoca, "Bir dahaki basın toplantısına çirkin oyuncu getirin. Yakışıklı oyuncu gelmesin. İmajımı sarmasın." diye konuştu.

VOLKAN DEMİREL: ŞAMPİYONLAR LİGİ'Nİ ÇOK ÖZLEDİM
Fenerbahçe Futbol Takımı'nın kaptanı Volkan Demirel, uzun süredir Avrupa kupalarından ayrı olduklarını hatırlatarak, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde mücadele etmeyi çok özlediklerini söyledi. Kaleci Volkan, UEFA avrupa ligi'nde geçmişte yarı final oynadıklarını hatırlatarak, "Avrupa'da en son güzel yerlerde bırakmıştık. İnşallah bu hedefi daha da yukarılara çıkartacağız. Şampiyonlar Ligi'nde oynamayı çok özledim" dedi.


<< Önceki Haber Vitor Pereira'dan basın toplantısında Volkan bombası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER