Vitor Pereira Fenerbahçe için konuştu

Fenerbahçe'nin esi teknik direktörü Vitor Pereira, sarı lacivertli takımın Galatasaray karşısında aldığı 2-0'lık galibiyette ve Robin van Persie'nin çıkışında kendisinin büyük payı olduğunu iddia etti.

Vitor Pereira Fenerbahçe için konuştu

Fenerbahçe-Galatasaray derbisini Portekiz'de yayınlayan Sport TV'ye yorumculuk yapan Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü Vitor Pereira, ilginç ifadeler kullandı.

Sarı lacivertli takımın aldığı 2-0'lık galibiyette kendisinin büyük payı olduğunu savunan Pereira, halefi Dick Advocaat'a inceden bir mesaj verdi; "Advocaat, doğru zamanda doğru değişiklikler yapsaydı fark daha fazla olurdu."

Pereira, attığı iki golle maçın kahramanı Van Persie'nin bu yılki çıkışını yine kendisine bağlayıp, "Görüyorum ki benim verdiğim idman programlarını doğru uygulamak Van Persie'nin gelişmesine oldukça yardımcı olmuş" ifadesini kullandı.


Dick Advocaat'ın cezalı Mehmet Topal'ın yerine ön liberoya koyduğu Neustadter'i 3. stoper olarak yorumlayan Portekizli, "3 stoperli sistem Galatasaray'ın Fenerbahçe kalesine gelmesini engelledi" diyerek yine, uyguladığı sistemini övmeye çalıştı.
DAHA ÖNCE DE F.BAHÇE YÖNETİMİNİ ELEŞTİRMİŞTİ

Pereira, daha önce yaptığı açıklamada da Fenerbahçe yönetimini sert sözlerle eleştirip şunları söylemişti:

"Bruno Alves çok tecrübeli ve faydalı bir isim. Takımda kalması için ikna da ettim. Yönetim de bunu kabul etmeye yakındı. Ancak daha sonra Simon Kjaer devreye girdi ve kendi istediği bir oyuncuyu aldırdı. Yöneticiler beni Kjaer kadar dinlemediler. 'Pereira istediği için Nani'yi gönderdik' söylemi doğru değil. Tam tersine ben Nani'nin takımda kalması için yönetime çok baskı yaptım. Nani gibi bir futbolcuyu hangi hoca takımından göndermek ister ki. Yönetimin takım üzerinde büyük bir baskısı var. Yine de biz maçlarımızı kazanıyorduk. Kaybedilen karşılaşmalardan sonra futbolcularım soyunma odasından bile çıkmak istemiyordu. Yönetimin baskısı çoktu. Diego çok kaliteli bir futbolcu. Belki büyük faydası olmadı ama ben ondan umutluydum. Bu sebeple sezon başı idmanlarına da davet etmiştim ancak yönetim onun antrenmanlarına alınmasına engel oldu.
<< Önceki Haber Vitor Pereira Fenerbahçe için konuştu Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER