Vitor Pereira: Hedefimiz belli...

Fenerbahçe'de teknik direktör Vitor Pereira, Eskişehirspor'u 3 - 0 yendikleri için mutlu olduklarını belirterek, "Şampiyonluk mücadelemizi devam ediyoruz. Hedefimiz belli biz bu ligde şampiyon olmak istiyoruz." dedi.

Vitor Pereira: Hedefimiz belli...

Pereira, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, çok soğuk havada oynadıklarını ancak 3 - 0’lık bir galibiyet aldıklarını kaydetti. Pereira, "Gol yememek de bizim için önemliydi. Takımın genel performansından memnunum. Böyle maçlar şampiyonu belirleyen maçlardır. Bu maçlarda puan kaybetmemiz gerekiyordu. İyi bir takımla sahadaydık. Şampiyonluk mücadelemizi devam ediyoruz. Hedefimiz belli biz bu ligde şampiyon olmak istiyoruz.” diye konuştu. 

ESKİŞEHİRSPOR, HAKEMLERE SİTEMLİ

Eskişehirspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, çok iyi mücadele ettiklerini ancak istedikleri galibiyeti alamadıklarını belirtti. Maçın hakemlerine de göndermede bulunan Aybaba, şöyle dedi: "Biz bir futbol şehriyiz. Bir maç kaybedince direncimizi kaybolacak değil. Direnmeye devam edeceğiz. Hakemlerle ilgili yorum yapmayacağım. Futbolun içinde en zayıf halka hakemler gözüküyor. Oyuncularımı soyunma odasında kutladım. Taraftarımı da kutluyorum. Biz sonuna kadar mücadele edeceğiz. Mücadelemizden vazgeçmeyeceğiz." 

Bu arada maçın sonunda bazı Eskişehirsporlu taraftarlar, hakemlere tepki gösterdi. Stat önünde toplanan bir grup taraftara, maçta verdiği penaltı nedeniyle hakemlere yönelik çeşitli sloganlar atarak protesto etti.
<< Önceki Haber Vitor Pereira: Hedefimiz belli... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER